Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'

La teoria d'Alba Carrillo sobre Oriana Marzoli que ara cobra sentit a 'GH VIP'

Alba Carrillo va destapar certs detalls abans de l'estrena

Alba Carrillo té declarada la guerra a Telecinco, això no és cap secret. D'aquesta manera, no sorprèn que hagi volgut deixar en evidència la cadena en el seu pitjor moment.

Alba no perdona que l'hagin deixat sense feina quan més ho necessitava, per la qual cosa publicava un vídeo en què els criticava amb duresa i treia a lluir tots els seus draps bruts. Així, just abans de l'estrena de 'GH VIP', Carrillo revelava alguns dels noms dels possibles concursants de la nova edició.

I un d'ells, segons va dir, seria Oriana Marzoli, que no entraria sola, sinó acompanyada del seu xicot Daniele del Moro. Tanmateix, la sorpresa arribava quan la 'influencer' es presentava a la casa de Guadalix sola.

Tot i que, això sí, en una de les primeres gales li oferien a del Moro la possibilitat de veure la seva parella. Ara bé, a canvi, Oriana havia de pagar un preu alt, ni més ni menys que 12.000 euros del premi final. Una cosa que la deixava davant una gran cruïlla, ja que no volia fallar-li a la resta dels seus companys.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo explota contra Telecinco de la pitjor manera. | Twitch

D'aquesta manera, i després d'adonar-se que no podria complir el seu objectiu, Daniele perdia els nervis i començava a donar puntades de peu a la porta. Un incident que hauria portat la productora a prendre una decisió important i que explicaria l'abandonament recent d'Oriana.

Alba Carrillo destapa els secrets de 'GH VIP'

Justament per això, molts han aprofitat per rescatar les pistes que donava Alba Carrillo. Sembla que potser l'organització hauria pactat l'entrada de Daniele a la casa. Tanmateix, en veure el seu comportament agressiu, decidien fer marxa enrere en l'últim moment. I així ho haurien comunicat a Marzoli, que finalment decidia abandonar per incompliment de contracte.

Oriana Marzoli en un enfrontament amb Álex Caniggia a la casa de GH VIP
Oriana Marzoli decideix abandonar 'GH VIP'. | Mediaset

I no només això, sinó que ha amenaçat de prendre mesures legals contra la productora. Tot i que des de 'GH VIP' insisteixen en una altra versió molt diferent que molt pocs es creuen.

De moment, els espectadors estan completament indignats i exigeixen a l'organització que en doni explicacions. A més, també han demanat a Alba Carrillo que es pronunciï i aclareixi tot el que sap.

«Espero que donin una explicació als espectadors del que ha passat amb aquest concurs i amb aquesta pseudoconcursant anomenada Oriana. Ha abandonat? Ha estat expulsada?», es pregunten a les xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!