Captura del 'Deluxe' de primer pla de Gema Aldón

La filla d'Ana María Aldón interromp a Telecinco per confirmar una notícia inesperada

Ana María Aldón es casa: La seva filla Gema, no està tan contenta

La filla d'Ana María Aldón té ben clar què opina sobre l'anunci de matrimoni de la seva mare. L'exsupervivent n'ha parlat a Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana María Aldón es casa amb el seu xicot de cinc mesos

Fa unes setmanes que Ana María Aldón anunciava davant l'audiència que es casaria amb la seva parella. Tot i que fa poc temps que surten junts, només cinc mesos, la parella ha decidit fer un pas més i portar el seu amor a l'altar d'una vegada per totes.

Ana María Aldón es va separar de José Ortega Cano fa tot just un any i va trobar l'amor novament a Eladio. La col·laboradora de 'Fiesta' es casarà aviat amb l'"home de la seva vida" després que  li demanés la mà en directe el 17 de setembre.

"És una dona espectacular, la vull, és meravellosa i vull estar amb ella la resta de la meva vida. No m'importaria casar-m'hi. Et vols casar amb mi?", va dir el nòvio d'Ana María Aldón a través d'una trucada telefònica. La col·laboradora va respondre sense pensar-s'ho dues vegades:  "Per descomptat que vull casar-me amb tu".

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón es casa amb Eladio | @anamariaaldon, Instagram

Tot i que l'anunci del matrimoni no ha tingut les millors reaccions. Precisament ha estat Gema Aldón, filla d'Ana María Aldón, la que s'ha mostrat en contra dels plans de casament de la mare. Així ho ha fet saber aquest dijous a Telecinco.

"És molt aviat, no dic que ell sigui una mala persona, només dic que és molt aviat", va començar la filla d'Ana María. La jove té al cap experiències anteriors de la seva mare que no van acabar gens bé, per la qual cosa no vol que torni a passar el mateix. "No vull que torni a cometre els mateixos errors.  És el seu tercer casament".

Cal recordar, que Ana María Aldón va estar casada amb Miguel, un regent d'una botiga gaditana, i posteriorment amb el torero José Ortega Cano, el divorci del qual va ser fa un any.

La filla d'Ana María Aldón: dolguda per les paraules de la mare

Gema també ha parlat sobre el moment que Ana María li va fer saber els seus plans de casament amb Eladio: "Em va trucar per explicar-m'ho. Em vaig quedar tan sorpresa que no vaig poder dir-li res. Em vaig quedar en xoc sabent què ha passat en els seus anteriors matrimonis. Jo li vaig aconsellar que esperés", assegurava.

A més, també va reconèixer que les declaracions que la seva mare va fer a 'Fiesta' li van doldre molt. "Estic molt dolguda per les declaracions que va fer al seu programa. Em va doldre força.  Va dir que li era igual si jo em prostituïa o no", va confessar. I és que Gema es va obrir un compte d'OnlyFans amb contingut eròtic o sexual i això no va agradar gaire a Ana María Aldón.

Primer pla d'Ana María Aldón, molt enfadada, defensant-se de les acusacions a 'Fiesta'
Ana María Aldón: tensió després del compte de Gema a OnlyFans | Mediaset

Després d'aquestes paraules i de l'anunci de casament, la tensió entre mare i filla ha augmentat. "Jo a la meva mare l'estimo i la recolzo, però s'està equivocant. No li he donat l'enhorabona i li diré que no es casi. Ja estic farta d'aguantar germanastres i germanastres", va sentenciar a 'Socialité'.