Imatge primer pla de Mercedes Milá somrient a la presentació del seu programa 'Scott y Milá' a Madrid, 2019

La foto de Mercedes Milá que tothom comenta: «No tinc permís»

Mercedes Milá ha publicat una imatge al seu Instagram que ha fet feliç molts dels seus seguidors

Mercedes Milá està en el seu millor moment. Acaba de fitxar per TVE i al seu perfil d'Instagram està que se surt. A la seva última publicació, tothom l'ha aclamat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Mercedes Milà: sota la lluna plena

Mercedes Milá ha fet una publicació a Instagram que ha fet somriure més d'un. La presentadora ha posat al costat del seu gosset Scott en un port i ha ensenyat les vistes d'una lluna plena molt brillant sobre el mar.

Mercedes Milá no ha volgut revelar la ubicació de la seva petita escapada, encara que si jutgem a partir de la resta de les seves publicacions a Instagram, podríem deduir que la comunicadora ha estat a les Illes Balears. Mercedes Milá ha passat, com cada any, l'estiu a Menorca i allí ha gaudit del mar, la platja i del seu gos.

«No cal dir gaire (tampoc tinc permís) perquè se'm noti la cara de felicitat. Quan les notícies arriben amb la lluna plena, et fan més feliç», ha escrit al costat de la seva imatge amb un somriure radiant.

Quan Mercedes es va perdre al mar

Fa un mes que la presentadora va publicar un vídeo de la seva aventura, després de quedar-se tirada amb la neboda i el gos al mig del mar perquè la seva embarcació es va quedar sense benzina i al port de Maó no en tenien més. Finalment, un amic de la periodista va anar a ajudar-lo i se les va portar a rastre amb la llanxa motora.

Mercedes Milá torna a la televisió

En totes i cadascuna de les aventures de Mercedes Milá, Scott és el seu acompanyant indispensable. És un gos de la raça schnauzer i forma part de la vida de Milà des de fa anys. «No vull imaginar la meva vida sense Scott, em fa massa feliç », va explicar en una entrevista per a Togetherdogs .

I és que tots dos estan tan units, que fins i tot van fer un programa junts. 'Scott i Milà' és un programa que es va estrenar per primera vegada a Movistar Plus+ el 2019.

A més, ara Milà tornarà a TVE per estrenar un programa per fer entrevistes al costat de la polifacètica Inés Hernand, tal com va explicar FormulaTV en exclusiva. Mercedes Milá també col·laborarà a La 1 amb Jordi González en el seu nou format 'La plaza'.