Post de Maria Guardiola a Instagram fent-se un selfie en una perruqueria de Barcelona el 23 de setembre de 2022

Maria, filla de Pep Guardiola, espectacular: deixa els seus seguidors amb la boca oberta

Els seguidors de Maria Guardiola sorpresos després de la seva darrera publicació a Instagram

Una sola paraula: Increïble. Maria Guardiola ha tornat a deixar tots els seus seguidors sense alè amb la seva nova fotografia a Instagram. La influencer ha canviat l'armari de tardor i li senta fenomenal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El nou look de Maria Guardiola

Fa uns dies que Maria Guardiola va sorprendre els seus fans amb un canvi de look. Després d'una temporada formant part del grup de les rosses, la filla de Pep Guardiola ha volgut tornar al seu cabell natural, de color castany i amb ondulacions.

Un canvi que molts dels seus seguidors esperaven. Encara que a dir veritat, rossa o bruna, a la Maria li senta bé tot. I això sí, posant-se sempre a les mans de Harriet Fuller Hair, la seva perruqueria de confiança a Londres.

Canvi d'armari

Ara bé, a Anglaterra ja és tardor i això vol dir canvi d'armari. Maria Guardiola ja ho ha fet i ho ha demostrat a la seva última publicació, on porta un look de color negre monocromàtic. La influencer posa en un restaurant vintage i llueix un vestit curt, una gavardina llarga que subjecta amb un cinturó, mitges i talons en punta.

Un estil veritablement clàssic que senta molt bé a Maria Guardiola. «Fall wardrove >>», ha escrit. D'aquesta manera, ha indicat que adora la tardor i que les peces de roba que vesteix durant aquesta temporada són les seves preferides.

Els comentaris dels seus fans han estat molt positius, ja que esperaven amb moltes ànsies el canvi de look complet de la influencer. I és que la Maria està trepitjant fort aquesta nova estació i, evidentment, vestida de la millor manera.

La seva nova vida a Londres

Maria Guardiola està començant una nova etapa a la ciutat de Londres. La filla de Pep Guardiola es va instal·lar fa uns dies i ho va comunicar als seus més de 735 mil seguidors aquest gran canvi a la seva vida.

La influencer ha llogat un còmode pis al centre de la ciutat i desconeixem si s'ha mudat sola o amb el seu xicot, el popular DJ Jermaine J Funk, la identitat del qual va ser descoberta pels seus seguidors.

Però ara mateix Maria Guardiola no és a casa seva, Londres. La filla de Pep Guardiola està gaudint d'una escapada a París per veure la desfilada de moda de Rick Owens, on està gaudint de la seva gran passió: la moda.