Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Flich com a presentadora de GH VIP a la seva segona gala

Telecinco comunica a Marta Flich la pitjor notícia sobre el futur de 'GH VIP'

Telecinco ha pres una decisió dràstica amb la presentadora

Marta Flich va arribar a Telecinco com la presentadora revelació de 'GH VIP' en substitució de Jorge Javier. El format tornava a televisió després d'uns quants anys d'aturada i l'expectació va ser màxima. Tot i això, els resultats no estan sent els esperats i el grup audiovisual no ha trigat a reaccionar.

Hores després de conèixer-se la cancel·lació de 'Cuentos chinos' per la seva baixa audiència, la mateixa sort ha corregut Flich. Encara que, si escau, seguirà al capdavant del reality, però amb una gala menys.

Telecinco cancel·la la gala de Marta Flich

Telecinco ha sorprès amb l'última decisió que han pres amb Marta Flich. La presentadora de 'Todo es mentira', recalava a la cadena al capdavant de 'Gran Hermano VIP' amb un important repte al davant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La crisi d'audiència continua sent el maldecap més gran de Mediaset i confiaven en el reality per solucionar la situació. Tot i això, després de setmanes des que es va estrenar la nova edició dels famosos, els resultats no estan sent positius.

Antic plató dels realities de Telecinco amb Marta Flich i Carlos Sobera
Telecinco cancel·la 'GH VIP: Límite 48 horas' | Mediaset

És per això que, després de la sobtada cancel·lació de 'Cuentos chinos', Flich també ha vist com un dels seus programes ha desaparegut de la graella. Parlem de 'GH VIP: Límite 48 horas' que s'emetia la nit dels dimarts com a empenta per a la gala dels dijous.

La cadena ha decidit prescindir d'aquest espai a causa de la poca acollida que ha tingut entre els espectadors. Al principi, el reality només comptava amb dues gales: la dels dijous i el debat dels diumenges, però es va canviar de plans.

Marta Flich i Ion Aramendi amb el logotip de GH VIP de fons
Marta Flich segueix sense convèncer els seguidors de 'GH VIP' | Mediaset

Veient les bones dades que va aconseguir Ion Aramendi amb la seva primera gala on va arribar a liderar, es va optar per afegir un lliurament més. Tot i això, sembla que Flich no té la mateixa acollida entre els seguidors que el basc i aquesta no aconsegueix convèncer.

De fet, cada cop que Flich apareix al capdavant de 'GH VIP', l'audiència decau perdent seguidors cada setmana. Per als directius resulta evident quin és el problema i la decisió que han pres és força reveladora.

Telecinco substitueix Marta Flich per una altra coneguda presentadora

Amb només dues setmanes Mediaset n'ha tingut prou per comprovar que la decisió d'emetre un lliurament més de 'Gran Hermano' no ha estat encertada. De mitjana només ha aconseguit un 11,8% de quota de pantalla i per als directius representa un fracàs absolut.

Per això han decidit substituir el reality dels dimarts per cinema. A partir de la setmana que ve, Telecinco apostarà per pel·lícules dimarts a la nit. Però això no és tot, també han decidit rescatar una de les seves presentadores estrella.

Marta Flich a la primera gala de GH VIP a Telecinco
Marta Flich s'acomiada de la gala dels dimarts | Mediaset

El buit que ha deixat 'Cuentos chinos' serà cobert pels resums diaris de 'Gran Hermano'. D'aquesta manera, es rescata la fórmula que comprèn l'univers de Guadalix, però sense la necessitat d'una gala més.

Al capdavant d'aquests resums hi haurà Lara Álvarez que torna com a presentadora d'un reality després de la seva baixa de 'Supervivientes'. L'asturiana va decidir allunyar-se un temps de la televisió per motius d'ansietat i, després de la poca acollida de 'Me resbala', ha tornat amb ganes.

Marta Flich dona la benvinguda a la seva substituta a Telecinco

Marta Flich no ha trigat a publicar un missatge per donar-li la benvinguda a la seva nova companya. Tot i que l'arribada de Lara l'ha desplaçat a només els dijous, la presentadora de 'Todo es mentira' l'ha felicitat per la tornada.

«Benvinguda», publicava a Twitter. Álvarez ocuparà el forat de Jorge Javier per narrar el dia dels habitants de la casa amb l'última hora de Guadalix. Ho farà des de la sala de control en un intent de rescatar només el més interessant que ha passat durant el dia.

La notícia del retorn de Lara ha estat ben acollida pels seguidors, però sobretot pels detractors de Marta. Continuen qüestionant el seu paper com a presentadora de 'Gran Hermano' i estan convençuts que no repetirà en properes edicions.