Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i Gloria Camila Ortega, totes dues amb cares serioses

Gloria Camila descobreix què va fer Ana María Aldón amb els diners del seu pare

Gloria Camila sempre ha desconfiat d'Ana María Aldón

Gloria Camila sempre ha donat suport al seu pare, Ortega Cano  i ara que ha sorgit la polèmica amb Ana María Aldón i els diners que s'han pogut emportar amb el divorci, la noia no ha dubtat a donar la cara.

De fet, després de saber que Aldón planeja casar-se amb el seu xicot Eladio, Gloria Camila li llançava una petició clara. I és que deixava clar que s'alegra per ella, però que «no fotés els altres».

José Ortega Cano i la seva filla, Gloria Camila Ortega, tots dos amb rostres seriosos
Gloria Camila sempre ha donat suport al seu pare | GTRES

De la mateixa manera, sembla que la dissenyadora nega completament que ella s'hagi emportat cap cèntim del seu exmarit després de separar-se. I és que segons explicava a 'Fiesta', sempre han compartit totes les despeses a la meitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

És més, sospita que podria haver estat Gloria Camila qui llançava aquestes acusacions en contra d'ella per deixar-la malament. Tan molesta estava davant d'aquestes últimes informacions que han sorgit en contra, que Aldón fins i tot es veia obligada a emetre un comunicat.

Gloria Camila descobreix què ha passat amb els diners

Alguna cosa sobre el que la seva filla Gema també s'ha pronunciat durant la seva recent aparició a 'Así es la vida'. «Jo no puc dir res sobre això perquè jo de l'economia familiar no en tinc ni idea», declarava la filla d'Ana María Aldón.

«El que sé és que la meva mare sempre ha estat autosuficient i s'ha pagat les seves coses», així ha donat la cara per la dissenyadora.

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón seria dempeus amb un jersei verd amb l'escot destapat el 23 de setembre de 2023
Ana María Aldón planta cara al seu ex, Ortega Cano | Mediaset

Una entrevista que Sandra Barneda es veia obligada a interrompre ja que els advocats de la seva mare es posaven en contacte amb el programa per aclarir certes coses. Sobretot, volien resoldre el tema i incidir que Ana María no ha rebut cap quantitat econòmica d'Ortega Cano després del divorci.