Ana Rosa al quart programa de TardeAR a Telecinco aquest dijous 21 de setembre

La veritat sobre Kike, el nebot d'Ana Rosa Quintana, que triomfa a Telecinco

Kike s'ha convertit en el fitxatge estrella d'Ana Rosa Quintana a 'TardeAR'

Ana Rosa Quintana ha volgut aclarir qui és Kike, el seu fitxatge estrella a 'TardeAR', que ha conquistat l'audiència amb la seva naturalitat i simpatia.

Entre els fitxatges del nou magazín vespertí d'Ana Rosa Quintana hi ha Kike Quintana. El nebot d'Ana Rosa ha aconseguit amb la seva desimboltura guanyar-se el públic, ja que no té cap objecció a dir el que molts pensen i no gosen verbalitzar.

Captura d'Ana Rosa Quintana asseguda entre el públic al costat del seu nebot, Kike Quintana, al programa 'TardeAR'
Kike i Ana Rosa tenen una relació molt propera | Mediaset

I és que molt pocs tenen aquesta confiança amb la seva cap. Fa uns dies protagonitzava un moment simpàtic quan feia broma amb la seva tia sobre les males dades d'audiència: «Portes uns dies de perdre». Unes paraules amb què deixava clar que no té cap inconvenient a recordar-li a Ana Rosa que les dades d'audiència estan ajustades. I la seva lluita diària amb el seu gran «rival», Sonsoles Ónega per conquistar els teleespectadors cada tarda.

Ana Rosa Quintana aclareix si Kike és el seu nebot

Precisament aquesta complicitat entre tots dos feia dubtar a molts de si efectivament eren família. Fent gala d'aquesta naturalitat que hi ha entre ells, Ana Rosa Quintana confirmava que efectivament Kike és el seu nebot. És fill d'Enrique Quintana Hortal, el seu únic germà: «Sí, és el meu nebot».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una informació amb què el jove ha fet broma: «També és veritat que ens estimem però tampoc molt, ho estem intentant (…)». «Som una família de desfiltrats i així ens va bé», afegia, confirmant que no tenen cap objecció a parlar obertament davant de les càmeres.

Qui és Kike Quintana?

Però, qui és realment Kike? Kike Quintana s'ha convertit en la mà dreta d'Ana Rosa Quintana a 'TardeAR'. Tot i això, a més de mantenir una excel·lent relació personal, també els uneix la seva passió pel món de la comunicació.

Kike també ha format part d'Unicorn, la productora de la qual ella és presidenta, responsable de 'Cuatro al dia', 'La mirada crítica' o 'Vamos a ver'. Anteriorment també va treballar com a ajudant de producció en formats de la productora Quarzo, per la qual cosa té diversos anys d'experiència a la televisió.

Foto del nebot d'Ana Rosa Quintana, Kike Quintana, mirant a càmera mentre se subjecta el cap
Kike es casarà d'aquí poc | Instagram, @kikequintanalamelas

A més, gràcies a les seves xarxes socials, hem pogut comprovar que manté una excel·lent relació amb el seu cosí, Álvaro Rojo, el fill més gran d'Ana Rosa Quintana. I que molt aviat la família Quintará anirà de casament, ja que Kike va demanar matrimoni a la seva parella, Cristina, el mes de juliol passat.