Fotomuntatge de Bertín Osborne a un photocall de Sevilla el 2020 i totes les seves filles en un esdeveniment de Hoss Intropia 2023

Les filles de Bertín Osborne prenen una decisió després de l'escàndol d'Encarna Navarro

Les filles de Bertín Osborne reapareixen després de la polèmica del seu pare

Bertín Osborne és tendència després que una de les seves amants confessés la relació que van tenir durant 15 anys. Tots els focus hi estan centrats, però les seves filles han sabut com actuar.

Bertín Osborne al descobert pels seus amors

Ha sortit a la llum la relació que Bertín Osborne tenia amb l'exconcursant d''Operación Triunfo' Encarna Navarro durant 15 anys. Uns anys que encaixen perfectament amb el temps que també va estar casat amb Fabiola Martínez, amb qui es va divorciar el 2021.

Bertín Osborne ha negat en tot moment qualsevol relació amb la cantant, ja que no vol que el seu passat l'esquitxi. Tot i això, les proves són clares i sí que hi va haver alguna cosa entre la parella. Segons Encarna, era una relació d'amistat, però de tant en tant sí que tenia trobades amoroses amb el presentador.

Ara bé, la vida sentimental de Bertín Osborne també ha esquitxat a les seves filles, que han reaparegut aquest dimecres al mig de l'escàndol. Alejandra, Eugenia i Claudia són filles de matrimoni de Bertín Osborne amb Sandra Domecq i han assistit juntes a un esdeveniment de la marca Hoss Intropia.

Les filles de Bertín Osborne responen sobre el seu pare

És evident que les preguntes sobre el seu pare no trigarien a arribar. Alejandra, la filla més gran del clan Osborne, ha estat la primera a trencar el silenci assegurant que  “Fabiola és família”. "L'estimo. No la veig gaire, però sí que parlo alguna vegada i jo l'adoro". Pel que fa al paper de Bertín com a pare, Alejandra només ha tingut bones paraules:

"És una persona súper afectuosa, súper divertida, súper comprensiva. Sempre ens ha donat moltíssima llibertat per fer el que vulguem. Ens ha llançat que visquem, que ens equivoquem i després estaria ell per ajudar-nos". Eugenia Osborne, la petita, va definir Bertín com  "un pare diferent però molt bo". La influencer ha reconegut també que prefereix no entrar en temes de relacions, però que hi té molt bona relació.

Tot i això, l'opinió de Claudia Osborne ha diferit una mica de la de les seves germanes. "Ha estat un pare molt particular. Treballant molt i, bé, ha estat en els moments que havia d'estar i li tenim molt d'afecte perquè és una gran persona", ha explicat. Cal recordar que els seus pares es van separar quan ella era molt petita.

A diferència d'Alejandra i Eugenia, Claudia encara no ha tingut l'oportunitat de conèixer Gabriela Guillén, la mare del sisè fill de Bertín Osborne.