Fotomuntatge de Sandra Barneda somrient i amb una jaqueta vermella (esquerra) i de Bertín Osborne somrient i amb un smoquin negre (dreta)

Sandra Barneda se sincera sobre la seva relació amb Bertín Osborne: tots els detalls

Sandra Barneda parla per primera vegada a la pantalla sobre la seva relació amb el famós cantant i presentador

Sandra Barneda és una famosa presentadora catalana que ha revelat el passat ocult amb Bertín Osborne, el cantant de ranxeres.

Bertín Osborne: tot un Don Joan

Bertín Osborne és al punt de mira des que es va anunciar l'embaràs de Gabriela Guillén. Amb 68 anys, tornarà a ser pare per setena vegada i el públic està molt sorprès.

A més, Bertín és molt conegut per la seva espectacular vida amorosa, concretament per la vida extramatrimonial que ha experimentat. I és que són infinites les amants que el presentador ha tingut abans, durant i després dels dos matrimonis.

Imatge de Bertín Osborne assegut al sofà a una entrevista per Telecinco. Porta una camisa amb un estampat blau i de fons hi ha un arbre de Nadal amb llums enceses
Bertín Osborne té fama de faldiller | Telecinco

Tot i que cada vegada més i més "amigues" de Bertín Osborne surten a la llum. L'última va ser Encarna Navarro, una exconcursant d''Operación Triunfo' que assegurava haver tingut una relació amb el presentador durant 15 anys, això sí, amb moltes anades i vingudes.

Bertín Osborne ho va negar i fins i tot va arribar a dir que no la coneixia. Unes paraules que van ferir Encarna i que van demostrar ser falses amb captures dels seus missatges i fotografies.

Bertín Osborne va voler conquistar Sandra Barneda

Ara bé, a l'últim programa d''Así es la vida' a Telecinco, Sandra Barneda va revelar que Bertín Osborne també va intentar conquistar-la sense saber la seva orientació sexual.

Com ja sabem, des de fa un temps Sandra Barneda surt amb una ballarina holandesa i prèviament havia mantingut una relació amb Nagore Robles.

Imatge de Sandra Barneda a 'Así es la vida' entrellaçant els dits i mirant a la càmera. Porta una jaqueta verda.
Sandra Barneda va explicar com el cantant la va intentar conquistar | Mediaset

Fa uns anys, Bertín Osborne s'hi va fixar i la va convidar a passar un dia a la seva enorme finca. Sandra Barneda sabia perfectament les seves intencions, així que va rebutjar la invitació.

És la primera vegada que la catalana explica aquesta història a la televisió i des del plató ha demanat disculpes a Osborne ja que, tot i que mai van arribar a tenir res, Sandra i Bertín tenen molt bona relació.

Sandra Barneda i el seu pas pel quiròfan

Sandra Barneda presenta a Telecinco el programa 'Así es la vida' juntament amb César Muñoz. El mes d'agost passat, la catalana va explicar sense pèls a la llengua les operacions a què s'havia sotmès amb fins estètics.

«Les bosses dels ulls me les vaig treure. Tenia de genètica les bosses i me les vaig treure», va revelar la periodista. Tot i que va reconèixer que entrar al quiròfan li va donar molt pànic, Barneda va quedar molt satisfeta amb els resultats.

Això sí: «Com sempre, t'has d'aconsellar i anar a un bon metge», va recalcar davant de la seva audiència.