Muntatge fotogràfic entre una imatge de Neymar i una de Clara Chía

Sorpresa per la relació de la nova amant de Neymar amb Clara Chía: què se sap

L'exblaugrana torna a estar al punt de mira

Mentre esperen l'arribada de la seva primera filla, la relació de Neymar Jr. i Bruna Biancardi no deixa d'estar al punt de mira. Els rumors d'infidelitat han esdevingut constants en la relació.

De fet, Neymar ha estat relacionat amb dues dones les últimes setmanes. Un vídeo de l'exblaugrana, on apareix mantenint una relació afectuosa a la Sala Apolo, ha fet disparar totes les alarmes. Tothom es pregunta de qui es tracten, ja que s'ha tornat a posar en dubte la seva fidelitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La nova «amant» de Neymar

Doncs bé, gràcies a la feina del paparazzi Jordi Martín s'ha pogut conèixer el nom d'una d'elles. Segons avança el Principal, una de les noies amb què estava a la discoteca és Carola Gil, que a més està relacionada amb Gerard Piqué i Clara Chía.

Segons ha assenyalat el periodista, Carola Gil i Neymar no només haurien mantingut una relació afectuosa d'una nit, sinó que fa mesos que s'estarien veient. Fins i tot indica que ella hauria viatjat diverses ocasions a París per veure'l, i hauria estat present pel seu aniversari, el passat mes de febrer.

La relació amb Clara Chía

Gerard Piqué i Clara Chía s'han vist embolicats en aquest triangle amorós. Carola Gil té un petit vincle amb Clara Chía, ja que les dues van compartir barra a la seva època de cambreres de discoteques. Així, les dues joves van ser companyes de feina, fent de cambreres alhora.

El suposat vincle amb Clara Chía no ha estat l'únic que ha sortit a la llum. Segons indiquen des de Sport, la noia seria una de les millors amigues de Tini, la cantant i actriu argentina.

No és la primera vegada que el futbolista es veu esquitxat per rumors d'infidelitats. Sense anar més lluny, aquest estiu, va demanar perdó públicament a Bruna per haver anat al llit amb Fernanda Campos. Davant aquestes múltiples acusacions, Biancardi s'ha pronunciat.

«Soc conscient de què va passar i novament estic decebuda. A la recta final del meu embaràs el meu enfocament i preocupacions es dirigeixen exclusivament a la meva filla i això és tot en el que pensaré de moment», ha indicat.