Primer pla de Shakira amb cara contenta

Revés inesperat per a Shakira en plena guerra amb els pares de Piqué: «Ens va fer fora»

Shakira ha estat assenyalada per una de les seves antigues ballarines

Els problemes de Shakira van en augment. La Fiscalia li ha obert una segona causa per un suposat frau de sis milions d'euros i la relació amb el seu ex, Gerard Piqué, continua empitjorant.

Els desacords amb l'empresari per la custòdia dels fills s'han ajuntat amb la campanya dels seus antics treballadors que estan destapant la veritat sobre la de Barranquilla. Ara, una ballarina que va figurar als seus concerts ha explicat la seva experiència amb Shakira.

Shakira: cauen les màscares

Lluny de l'èxit del seu nou tema 'El jefe', la reputació de Shakira perilla després que una ballarina revelés com és la cantant quan no està pujada a un escenari: «Vaig fer 12 concerts amb Shakira i no me'n va pagar cap».

Jenny García va formar part del cos artístic de la colombiana i va fer unes declaracions molt impactants sobre l'ex de Piqué. «Vaig fer 12 dates i no em va pagar, i et diré alguna cosa, hi hauria treballat sense gaudir de pagament, però la manera com ens va tractar a les ballarines... He treballat amb gent molt exitosa, artistes reconeguts, i eren agraïts», va explicar al canal de YouTube 'La Saga' .

«Ella ens girava la cara, no ens va donar mai les 'gràcies' per res. Ens renyava molt i ens treia de l'escenari perquè no volia que hi apareguéssim a les pantalles grans. Als descansos, els deia als de seguretat 'Què fan aquí les ballarines? Treu-me-les d'aquí'», va explicar molesta.

Les va deixar despullades al passadís

La ballarina va narrar fins i tot un dels episodis més tensos amb Shakira, que les va fer fora del camerino perquè necessitava entrar al lavabo. «La meva amiga estava en tanga i jo tapant-me les meves "chichis" (pits) amb les mans. Ens van fer fora al passadís», va revelar.

«Passaven els de seguretat, passaven els de la premsa, passava tothom i jo em girava a veure'ls molt incòmoda. Vaig demanar al de seguretat que ens deixés passar a vestir-nos i ens va dir 'No, que la senyora es molesta'».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'actitud de Shakira amb els treballadors

Jenny García no és l'única empleada que s'ha queixat sobre l'actitud de Shakira. Fa uns dies, Cristina Cárdenas, la coordinadora de figuració per a un rodatge publicitari, va assegurar que la diva de Barranquilla va tractar molt malament els figurants de l'anunci.

«Va posar al contracte que quan ella passés, tots els figurants s'havien d'aixecar i posar de cara a la paret. No hi ha paraules. Shakira no és una bona cap i fa molts lletjos a les persones que hi treballen», va indicar.

Imatge de Shakira seria
Segons diversos empleats de Shakira, la cantant no tenia la millor actitud amb ells | Europa Press

A més, fa uns anys Shakira va acomiadar el seu xòfer i la seva dama de claus (que eren un matrimoni) perquè la dona no va voler escalfar-li un pollastre. «Haviem treballat 17 hores seguides», va assegurar la parella.

I és que, pel que sembla, la cantant colombiana no seria la persona més comprensiva amb els treballadors. Una actitud que molts han volgut fer pública perquè la gent sàpiga el costat fosc de Shakira, un ídol per a tants.