Muntatge de les cares d'Alfons Arús somrient i Shakira somrient en un photocall i mirant a càmera

La clatellada d'Alfons Arús que destrossa Shakira en ple directe

Alfons Arús no es talla ni un pèl: Llança un dard a Shakira

Si una cosa caracteritza a Alfons Arús és la seva sinceritat, encara que sigui dura de pair. Aquesta vegada, el presentador de La Sexta ha tornat a parlar sobre Shakira i la seva darrera gran polèmica amb Hisenda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Shakira en una situació compromesa

Aquest matí, Alfons Arús estava presentant el programa del matí 'Aruser@s' quan ha començat a parlar sense embuts sobre Shakira. Arús ha fet referència a l'acusació de la Fiscalia contra la colombiana per haver defraudat uns 5,8 milions d'euros de l'IRPF i l'impost de patrimoni del 2018 quan vivia a Esplugues del Llobregat.

Segons l' ACN, l'Agència Tributària reclama a Shakira5,3 milions d'euros, més interessos, i la Generalitat de Catalunya també demana una quantitat de 547.000 euros. A més, la cantant aviat tindrà el judici per fingir que vivia fora d'Espanya, quan ja estava instal·lada amb Gerard Piqué a Barcelona.

La Fiscalia demana 8 anys de presó a Shakira per defraudar 14,5 milions d'euros entre el 2012 i el 2014 a l'IRPF i l'Impost de Patrimoni. També se li exigeixen 23,7 milions d'euros de multa i 18 anys sense incentius fiscals.

Alfons Arús ataca Shakira després d'escoltar els testimonis

Davant d'aquest embolic, i la probabilitat que la colombiana passi uns anys entre reixes, aquest dimecres l'espai 'Aruser@s' ha emès el testimoni d'un figurant del videoclip de la cançó 'Monotonia'.

«Va ser una jornada complicada, ens deien que no podíem mirar-la a la cara. Ha arribat a 200.000 milions de visualitzacions, ja ens podrien haver donat una mica més de 50 euros, que fins i tot vam haver de pagar el transport per arribar-hi», ha criticat l'home.

Després, una altra col·laboradora del programa, Patricia Benítez, ha explicat que «els pares que coincideixen a la mateixa escola que els seus fills diuen que una de les normes era que si te la trobaves, no podies mirar-la a la cara».

Alfons Arús ha al·lucinat amb aquests testimonis i ha llançat un dard a Shakira: «No és per presumir, però jo no tinc aquest problema. Si m'hi creuo és impossible que la miri a la cara.  Hauria de baixar...». Tot i que el comentari més dur d'Arús ha sigut en referència als problemes de la cantant amb Hisenda: «La frase de les dones facturen està molt bé, però es podia aplicar la de les dones tributen».