Muntatge amb fotos de les cares de Joan Laporta seriós en una roda de premsa del FC Barcelona i Julio Iglesias somrient

Laporta impressiona imitant Marilyn Monroe el dia més especial de Julio Iglesias

Joan Laporta ha sorprès amb un vídeo felicitant Julio Iglesias

Joan Laporta ha tornat a fer de les seves. El president del Barça ha sorprès tothom després de la publicació del seu últim vídeo.

Joan Laporta ha recorregut a Marilyn Monroe per felicitar Julio Iglesias. El cantant feia 80 anys dissabte passat, 23 de setembre.

I no han estat pocs els que no s'han oblidat d'enviar-li les felicitacions. Entre aquests, l'actual president del FC Barcelona. Tot i que el seu vídeo ha estat més que comentat per la seva surrealista imitació de Marilyn Monroe.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Joan Laporta imita Marilyn Monroe

Joan Laporta torna a ser notícia. Aquesta vegada, per un curiós vídeo que s'ha fet viral les últimes hores. Hi apareix el president del Barça felicitant Julio Iglesias.

El cantant madrileny arribava dissabte passat, 23 de setembre, a l'edat de 80 anys. I molts no han volgut desaprofitar el moment per felicitar-lo.

Primer pla de Joan Laporta seriós en una roda de premsa del FC Barcelona
Joan Laporta ha sorprès tothom amb el seu últim vídeo. | EFE

El relacions públiques Richy Castellanos es decidia a reunir fins a 465 personatges famosos. I tot perquè no es perdessin una data tan assenyalada per a Julio Iglesias.

Rafa Nadal, l'emèrit Joan Carles I i fins i tot els expresidents del govern espanyol Aznar i Felipe González no dubtaven a enviar la felicitació al cantant. I entre ells també hi havia, és clar, Joan Laporta.

El que ningú no s'esperava és que el blaugrana imités la mítica Marilyn Monroe al seu vídeo de felicitació. «Fins i tot el president del Futbol Club Barcelona, el senyor Joan Laporta, s'ha animat a imitar Marilyn Monroe, amb el seu mític Happy Birthday, per felicitar el nostre Julio Iglesias», informava un compte fan de Julio Iglesias.

I al vídeo, Joan Laporta no decebia. «Julio, ets un campió. Sempre ho seràs. Gràcies per fer-nos sentir i sentir. No deixis de sentir mai, ja ho saps», li dedicava aquestes paraules el president del FC Barcelona a Julio Iglesias.

I just després, es posava a cantar el mític 'Happy Birthday' que Marilyn Monroe va popularitzar en dedicar-li al president Kennedy. «Happy birthday to you... Happy birthday, dear Julio, happy birthday to you», cantava Joan Laporta.

«No soc Marilyn, però t'estimo. T'estimo, amic. Feliç aniversari. Per molts anys», finalitzava la felicitació. Un vídeo que, sens dubte, ha deixat sense paraules les xarxes socials perquè és molt surrealista.