Primer pla de Gabriel Rufián

Gabriel Rufián i Marta Pagola anuncien que seran un més a casa

La notícia s'ha conegut després d'una aparició pública

Gabriel Rufián està enhorabona. El diputat serà pare per segona vegada amb la seva dona, Marta Pagola. Així ho ha avançat el Principal que, segons ha indicat, Pagola es troba en un estat d'embaràs avançat.

Fa només un any que la relació entre Marta i Gabriel es va oficialitzar. La cap de premsa del PNB i el diputat es van casar fa un any a Irun, en una cerimònia on no va faltar cap VIP.

Ara i després d'haver-ho mantingut en secret durant força temps, s'ha conegut la notícia. El petit Biel, fill del matrimoni que va tenir Rufián amb Mireia Varela. Un matrimoni que es va trencar el 2019.

Gabriel Rufián serà pare per segona vegada

La realitat és que es coneixen pocs detalls sobre la relació que manté la parella. Tant ell com ella porten amb molta discreció la seva vida privada, tot i que se sap que mantenen una relació sentimental des de fa quatre anys.

Després de casar-se a Irun l'any passat, en una cerimònia on van assistir més de 100 persones, entre les quals Oriol Junqueras i Joan Tardà. Ara, la parella ha anat a buscar més i, properament, seran pares del que serà el seu primer fill en comú.

Encara no se sap ni el sexe ni el nom de la criatura i sabem que no serà fàcil de saber. Tret que es filtri, si continuen sense mostrar els aspectes més íntims de la seva vida privada, ho tindrem molt difícil.

Mentre Marta Pagola gaudeix dels últims dies d'embaràs, segueix assistint a les sessions del congrés. De fet, la seva assistència a la investidura fallida de Feijóo ha donat les pistes del seu embaràs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rufián, de descarregar camions de fira a ser diputat

Tot i no compartir els aspectes de la seva vida familiar, Rufián sí que ha parlat diverses vegades de la seva vida privada. Tal com ha publicat En Blau, no té problemes a reconèixer els seus humils orígens.

«Vaig començar descarregant camions de fira i controlant tot el dia davant dels centres comercials, que no es fessin mal amb el toro mecànic o l'inflable gran. Després vaig treballar a discoteques i grans magatzems. Allà també cobrava en sobres, no et feien transferències», va confessar.

D'això ja fa 20 anys, com a mínim. Ara, Rufián té una vida completament diferent: diputat i a punt de ser el pare de dos fills.