Zeus Montiel, fill de Sara Montiel, entrant a la casa de GH VIP

El fill de Sara Montiel s'enamora a 'Gran Hermano VIP': qui és l'afortunada

El fill de Sara Montiel s'ha enamorat d'una altra concursant del reality

El fill de Sara Montiel, Zeus Montiel, ha trobat l'amor a 'Gran Hermano VIP 8'. Un amor que, per sort, li ha estat correspost... A mitges.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Zeus Montiel enamorat a 'Gran Hermano VIP 8'

Fa unes setmanes que 'Gran Hermano VIP 8' va començar i cada cop coneixem més de prop els seus participants. Un és Zeus Montiel, el fill de l'actriu Sara Montiel, i per descomptat el seu pas pel programa està tenint una considerable evolució.

Al principi, el fill de Sara Montiel va entrar tímidament a la casa i això el va portar a ser nominat pels seus companys. Però de mica en mica va anar guanyant confiança i ara és un més del grup.

La seva confiança ha crescut tant, que s'ha animat a expressar els seus sentiments per Susana Bianca, una altra concursant del reality. "M'encanta la teva personalitat", va dir Zeus sense poder ocultar com estava de bé al costat de la model curvy .

Uns sentiments que van en augment i és que Zeus Montiel reconeix que Susana "desprèn molta llum i molt bon rotllo". Tot i això, el fill de Sara Montiel no confessarà el seu amor fins que no sàpiga que ella està disposada a tenir una relació.

"Aquí avances passes. Quan coneixes una noia el normal és anar a poc a poc. Aquí és com si coneguessis una noia i te n'anessis a viure amb ella, estàs tot el dia amb ella", explicava.

Susana deixa la porta oberta al fill de Sara Montiel

Però què opina Susana Bianca? La model i Zeus Montiel han passat moltes hores plegats i sembla que no li desagrada del tot. "El veig com un amic.  De primeres no em crida l'atenció ni la seva manera de ser ni res. Però després té altres coses, de tendre, que li he agafat molt d'afecte", va confessar a la seva companya Jessica Bueno.

Però Susanna té ben clar quins són els seus gustos: "De personalitat Luitingo, el més maco és Michael", va dir quan Carmen Alcayde va preguntar si li agradava a algú. Malgrat això, la model de 'Gran Hermano VIP 8' ha deixat les portes obertes a Zeus, tot i que ha dit per activa i passiva que no és el seu prototip d'home.

Imatge de Zeus Tous Montiel i Susana Bianca ballant sobre una cadira a 'Gran Hermano VIP 8'. Susana està rient, porta ulleres i un conjunt negre. Zeus està darrere d'ella sense res al pit i subjectant una camisa blanda davant d'ella
Zeus Montiel i Susana Bianca passen moltes hores junts a la casa | Telecinco

"Jo mai no dic mai... M'ho estic pensant  (...) La connexió que tenim és molt forta. M'explica les seves coses i m'emociona... És el contrari que jo", va revelar. Susana està considerant una relació amb el fill de Sara Montiel, encara que de moment no està del tot segura. Ha confessat que està "cansada" dels homes que van de "reis del pollastre fregit", però amb Zeus té "una connexió especial".

Seran Susana i Zeus els primers tortolitos de 'Gran Hermano VIP 8'? De moment, el fill de Sara Montiel té els sentiments molt clars. Tot i que reconeix que intenta "créixer a nivell emocional", Zeus encara no ha confessat a Susana els seus veritables sentiments. Quan ho faci espera veure un "sí" a la boca de la model.