Primer pla de Carmen Alcayde somrient davant d'unes plantes mentre dóna una exclusiva

Carmen Alcayde destapa el pla secret del xofer de María Teresa Campos

Carmen Alcayde ha estudiat molt bé a Gustavo Guillermo i té clares les seves veritables intencions

Carmen Alcayde és una de les concursants de 'GH VIP 8' que està jugant molt bé les seves cartes. La periodista ha estudiat molt bé els seus companys abans d'entrar a casa i ha deixat al descobert els plans de Gustavo Guillermo, el xofer de María Teresa Campos.

Carmen Alcayde és un dels fitxatges estrella a la nova edició de 'GH VIP' i per descomptat ha donat a l'audiència moments icònics. Tot i això, també ha demostrat ser una persona molt astuta i això juga molt a favor seu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Alcayde descobreix els tres secrets del xofer més famós

Carmen Alcayde es dedica al periodisme i, com a bona professional, es va assegurar de recollir informació i secrets dels seus companys abans d'entrar a Guadalix de la Sierra.

Entre aquests secrets o “objectius laborals” ens trobem amb els deGustavo Guillermo. La valenciana volia indagar al xofer. Què vol aconseguir amb el seu pas per GH VIP 8? I és que la Carmen tenia planejat fer pública la resposta en el moment més oportú.

Però no ho faria ella mateixa, sinó la seva defensora, Vanesa. Segons la defensora de Carmen Alcayde, Gustavo tenia tres secrets que portaria a terme una vegada morta María Teresa Campos. La comunicadora va morir el 5 de setembre passat i el dia 14 del mateix mes, Gustavo es va convertir en un concursant del reality.

Però 'GH VIP 8' no va ser la primera proposta que va rebre el xofer. Prèviament, l'havien trucat per formar part de 'Supervivientes'. Gustavo ho va rebutjar perquè María Teresa Campos estava empitjorant de salut i ell volia estar el seu costat. Cal recordar que la comunicadora era com una segona mare per a Gustavo i estaven molt units.

El segon secret que Carmen Alcayde va descobrir és que Gustavo anava a concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' per "parlar bé de María Teresa Campos". Tot i això, el programa va finalitzar abans que ella morís, així que això va quedar a l'aire.

El tercer objectiu que Carmen Alcayde va descobrir és que Gustavo Guillermo volia escriure un llibre sobre les seves vivències amb la reina dels matins.

Un divorci dur i traumàtic

Carmen Alcayde ha vingut preparada a la casa de Guadalix de la Serra, encara que també ha vingut sense parella. La periodista es va separar d'Eduardo Primo, el pare dels seus tres fills, fa un any i mig i la ruptura no va ser en bons termes.

Segons Informalia, la parella tenia problemes econòmics i fins i tot va haver de demanar un crèdit durant el seu matrimoni que encara no ha acabat de pagar. Després de tres dècades, van posar punt final a la seva relació.

"No hi ha hagut terceres persones. Ha estat una decisió difícil de prendre, però espero que sigui encertada", va explicar Alcayde a 'Sálvame'. Tot i que des de llavors cap dels dos ha tornat a parlar de l'assumpte, però segons el mitjà esmentat, la batalla judicial està sent dura.

El jutge ha decidit els termes de separació dels béns i els nens. Sembla que l'Eduardo no té la custòdia dels fills , encara que no se sap si ara els nens estaran amb el seu pare. Tenint en compte que Carmen Alcayde és a casa de Guadalix, no sabem qui s'està fent càrrec dels seus tres fills.