Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient

Belén Esteban s'acosta a Antena 3 i parla obertament de la catalana Susanna Griso

Belén Esteban ha reprès els seus projectes professionals

Belén Esteban ha reprès els seus compromisos professionals assistint a la IX edició dels Premis Chicote. La col·laboradora és conscient que després de la cancel·lació de 'Sálvame' la seva vida no és la mateixa, però l'ha acceptada afirmant que «són etapes». I sí, noves etapes s'obren pas per a la mare d'Andrea Janeiro, que continua endavant amb els seus nous projectes.

Molt feliç i somrient posava davant dels fotògrafs que s'amuntegaven al 'photocall'gte. Allí es va retrobar amb antigues companyes de 'Sálvame' com Gema López, qui s'ha passat a l'equip de la presentadora catalana Susanna Griso. Precisament amb la presentadora catalana, Belén va protagonitzar un moment que va crear reaccions entre els seus seguidors.

Belén Esteban inicia nous contactes

Belén Esteban ha tornat al paper 'couché' després de passar un dels seus millors estius amb la seva filla Andrea. Mare i filla s'han recorregut algunes de les ciutats més emblemàtiques dels Estats Units on han gaudit de la seva companyia.

No és la primera vegada que l'ex de Jesulín trepitja territori americà. Abans ho va fer amb part de l'elenc de 'Sálvame' per a l'especial que s'emetrà a Netflix. Però, un cop a Espanya, la de Paracuellos ha hagut de reprendre els seus compromisos professionals.

Belén Esteban seria entrevistada pels mitjans amb un micròfon cap a ella
Belén ha reprès els seus compromisos després de la cancel·lació de 'Sálvame' | Europa Press

Encara que no ha volgut avançar res, Belén sembla haver rebut alguna oferta que li fa especialment il·lusió. Però, mentre hi treballa i espera que surti tot bé, la col·laboradora ha lluït espectacular als Premis Chicote.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Allà s'han donat cita nombroses cares conegudes i Belén ha aprofitat per ampliar els seus contactes. Un d'ells ha estat l'interès que va mostrar cap a Susanna Griso. 'Espejo Público' ha acollit diversos col·laboradors de 'Sálvame' i fins i tot el seu director Alberto Díaz, amb qui Belén té una relació molt especial.

«Vaig saludar Susanna Griso, és clar que sí, i vaig fer-me una foto amb ella», va respondre quan li van preguntar per la catalana. A més, Griso va ser una de les premiades amb el guardó a la Millor Comunicadora, després d'imposar-se el programa a la competència.

Belén va posar al seu costat demostrant així que ja no existeix aquesta guerra entre cadenes. Fins i tot es va alegrar que alguns dels seus companys de 'Sálvame' es trobin treballant a Antena 3.

Belén Esteban incendia les xarxes amb la seva darrera foto

Una de les coses que més destaca de les xarxes socials de Belén és la quantitat de fotos que té amb gent coneguda del nostre país. Fins i tot en una ocasió, va ser criticada pel seu excessiu interès a accedir a famosos per poder fotografiar-s'hi.

Però, l'ex de Jesulín va fer orelles sordes a aquelles veus que l'acusaven de ser «una pesada» i va seguir amb el seu particular àlbum de fotos. L'última a sumar-se ha estat la catalana Susanna, la imatge de la qual no ha trigat a provocar reaccions.

Primer plànol de Belén Esteban posant somrient a l'esdeveniment de Crea Energía
Belén està contenta que alguns companys hagin trobat feina a Antena 3 | GTRES

D'una banda, perquè Belén continua demanant fotos a totes les cares conegudes amb les quals coincideix, i de l'altra, pel seu sospitós interès. Per a alguns dels seus seguidors, el fet que hagi propiciat un acostament amb la presentadora d''Espejo Público' tindria un objectiu.

Ara que 'Sálvame' s'ha acabat i que alguns companys són a Antena 3, els seus seguidors sospiten que està aplanant el camí. «Com es nota que et va faltant feina», publicava una usuària. «Una altra que se'n va cap a 'la trista'», assenyalaven en relació amb el sobrenom que durant anys es va fer servir a Telecincoper denominar Antena 3.

Sigui com sigui, la veritat és que Belén afirma estar en un moment molt diferent de la seva vida. Tal com va explicar, continua vinculada a La Fàbrica de la Tele, de manera que el seu interès per Susanna només seria per admiració professional.

A Belén sembla no faltar-li projectes i d'aquí a molt poc els seus seguidors la tornaran a veure a la televisió. 'Sálvese quien pueda' s'entrenarà a Netflix a l'octubre i promet donar molt de joc.