Imatge primer pla de Shakira al Festival de Cannes somrient

Surt a la llum l'impactant sou que Shakira paga als seus treballadors: és surrealista

Shakira ha estat assenyalada directament per un altre exempleat

Shakira no deixa mai de ser notícia. Tot i que aquesta vegada la cantant colombiana no destaca per res positiu. Un extreballador de Shakira l'ha acusat de pagar molt poc.

Aquest dimarts, 26 de setembre, apareixia el testimoni d'un figurant d'un dels videoclips de Shakira. Era a Y ahora Sonsoles' d'Antena 3 on es revelava quant pagava Shakira als seus empleats.

Una quantitat que ha destacat per ser molt baixa en comparació del que guanya la cantant de Barranquilla. I que ha fet esclatar tots els presents.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El polèmic sou que paga Shakira als seus empleats

Shakira ha tornat a la polèmica. I aquesta vegada, sense Gerard Piqué. Aquest dimarts, 26 de setembre, sortia a la llum el sou sorprenent que cobraven els empleats de l'artista.

Ha estat a 'Y ahora Sonsoles', el programa presentat per Sonsoles Ónega a Antena 3. Un figurant del videoclip 'Monotonía', que es va gravar a Manresa fa un any amb Ozuna, ha revelat tots els detalls.

Entre ells, el sou que Shakira li va pagar per sortir-hi. I és que l'home, que no ha volgut revelar la identitat, ha destacat que Shakira pagava 55 euros per 8 hores de feina.

Una xifra força baixa, menor a l'SMI. Sobretot en comparació del benefici que treuen els artistes de la cançó.

Primer pla de Shakira amb rostre molt somrient
Shakira pagaria molt poc als seus treballadors dels seus clips de vídeo. | GTRES

«No podíem mirar Shakira a la cara»

No ha estat, però, la seva única queixa del rodatge amb Shakira. Ha volgut assegurar, a més, que les condicions del rodatge eren força precàries i va ser una «jornada complicada».

Tot i que no sabien abans d'arribar amb qui rodarien, assenyala que es van haver de traslladar pel seu compte des de Barcelona fins a Manresa.

Però les condicions no van millorar quan van saber amb qui gravaven el videoclip. «Ens deien que no podíem mirar Shakira a la cara. En cap moment no podíem mirar-la. Ni parlar directament amb ella», ha explicat sobre la seva experiència amb la cantant.

Sens dubte, una cosa que contrasta completament amb l'última cançó que acaba de treure, 'El Jefe'. Una en què recull les injustícies de la classe obrera en forma de denúncia. Sembla, per les paraules de l'extreballador, que Shakira s'ho ha aplicat poc.