Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

El dia que Asraf Beno es va sincerar sobre la mare: va explicar com s'hi comportava

Asraf Beno va deixar clar quina és la seva relació amb ella

Asraf Beno i Isa Pantoja són conscients de com estan a prop de convertir-se en marit i muller. El concursant de 'Supervivientes 2023' és una persona molt familiar, cosa que ha reconegut diverses vegades. Ell mateix va explicar en directe des d'Hondures que se sent unit a la seva mare.

Va ser durant el Pont de les Emocions quan el promès d'Isa Pantoja va obrir el seu cor i va mostrar els seus sentiments com no ho havia fet mai abans. El concursant, en veure escrita la paraula 'mare' no va poder contenir les llàgrimes, fet que ja va deixar clar des del principi el que aquesta persona significa per a ell.

Asraf Beno va revelar el que la seva mare significa per a ell

Segons Asraf, la seva mare n'és el referent i ella sempre ha estat al seu costat: «Sempre m'ha donat suport en tot el que he fet». A més, insistia en els valors i l'educació rebuts de la seva mare. Durant la seva estada al concurs, Asraf va reconèixer que se n'havia recordat cada dia i desitjava que ella estigués orgullosa del seu fill.

Just quan va finalitzar la seva participació al 'reality' de Telecincomolts volien saber com va rebre la mare d'Asraf el seu fill. Ell mateix va compartir amb els seus seguidors com va ser aquest retrobament: «Estava superorgullosa, tan aviat com em va veure em va fer una abraçada enorme. Em va començar a acariciar el cap i es va posar una mica a plorar», explicava sobre el retrobament amb ella després de tres mesos sense veure's.

Asraf, per la seva banda, va reconèixer que com a fill «estava molt orgullós. Perquè veure la teva mare contenta i orgullosa del teu concurs la veritat és que puja molt l'ànim i enorgulleix força». Unes paraules que el ceutí no va poder evitar emocionar-se i va reconèixer que «és dur estar separat d'una mare».

Primer pla d'Asraf Beno a Supervivientes 2023
Asraf es va emocionar a 'Supervivientes' en parlar de la seva mare | Telecinco

Amina Elkasmi, que així es diu la mare d'Asraf, va parlar fa dos anys amb els micròfons de 'Viva la vida'. un moment en què estava propera la data de casament del seu fill, però que finalment va haver de ser posposada. Amina va confessar en aquella ocasió sentir-se feliç per l'enllaç, tot i que va reconèixer que no era el millor moment «pel tema de la covid».

Ara, quan falten 12 dies per a l'enllaç entre Asraf i Isa, la parella té clar que Isabel Pantoja no anirà a una celebració tan assenyalada. Queda per saber si veurem Asraf del braç de la seva mare a la cerimònia civil que els unirà en matrimoni a ell i a Isa per sempre.

Asraf no va poder contenir l'emoció quan va parlar de la persona que li va donar la vida

Les paraules d'Asraf a 'Supervivientes' deixen clara la bona relació entre mare i fill. Asraf, que és fill de pares marroquins que van emigrar a Ceuta, té a més dos germans, Anuar i Monsif. De la seva infància, Beno en va parlar al 'reality': «no m'ha faltat res», reconeixia.

Captura de la mare d'Asraf Beno parlant amb una reportera del programa 'Viva la vida' de Telecinco
Amina Elkasmi, mare d'Asraf, va parlar sobre el casament del seu fill per a un programa de televisió | Mediaset

El xicot d'Isa Pantoja feia balanç de la seva vida: «Tampoc he tingut gaire, però he estat feliç. El nen que hi ha dins meu no s'ha perdut», reconeixia. «Lluita pels teus somnis, segueix endavant, creu en tu, que et queda un camí per fer increïble, una vida que ni t'imaginaves», es deia a si mateix.

Asraf aprofitava el moment per enviar un missatge al seu 'jo' del futur. «El que no has d'oblidar mai és valorar més la gent que tens». Unes paraules amb què mostra que, lluny d'estar sol, està envoltat de persones que l'estimen com la seva mare, Amina.