Santi Millán somrient amb els braços oberts a Got Talent

Santi Millán troba les persones que van filtrar el seu vídeo íntim: «No tinc pressa»

Un any i tres mesos després de la filtració del seu vídeo sexual, Santi Millán se sincera

Santi Millán ha recordat el difícil moment que va haver de viure quan va veure com la seva vida més íntima era exposada a les xarxes socials.

Diverses persones van filtrar un vídeo íntim seu que havia gravat amb una dona que no era la seva dona. Així, es convertia en viral a les xarxes. Ara, un any i mig després, ha parlat de com va el procés judicial i també de com el va afectar veure exposada la seva intimitat.

Santi Millán té localitzats els que van filtrar el seu vídeo íntim

«Encara estem en això, això de la justícia va a poc a poc. Ja estan localitzades les persones que el van filtrar, sobretot la persona que el va publicar a les xarxes», ha explicat. Afegint que només ha d'esperar que Twitter, la xarxa social per la qual van difondre el vídeo de contingut íntim, «concedeixi el permís per identificar-lo personalment».

«És un procés llarg, però bé, jo tampoc tinc pressa», confessa Santi Millán a La Vanguardia.

Santi Millán reviu el malson que va suposar per a ell i la seva família

«Al final, a mi el que més em feia mal era l'exposició, sobretot de l'altra persona i de l'entorn familiar. S'han de menjar una cosa en què ells no hi tenen a veure i no tenen per què», explicava.

Tot i això, fent gala del bon humor que el caracteritza afegia «que sortissin acudits, que la gent ho comentés, ho entenc». «Fins i tot hi havia coses que realment trobava molt enginyoses i que em feien molta gràcia», va afirmar. «I que al final és saludable poder fer humor de les coses… L'humor em sembla correcte i saludable», afegia Santi Millán.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però hi ha certs límits que s'han de respectar: «El problema és quan entrem en els judicis de valor sense conèixer la realitat, el perquè, el quant, el... jo crec que aquest és l'error, culpabilitzar, acusar o assenyalar. Jo crec que aquí és on hauríem de ser una mica més prudents».

Rosa Olucha, la seva dona, en defensa de Santi Millán

Després de la difusió del polèmic vídeo en què mantenia relacions amb una dona que no era la seva parella, la seva dona, Rosa Olucha, es convertia al centre del focus mediàtic. Tot i això, ella mateixa sorprenia tothom amb les seves declaracions sobre això:

«A tots els que em pregunteu 'com estàs' o em dieu coses del tipus 'ho sento, tens tot el meu suport', us comento... Primer, jo estic bé. Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell és qui ha patit un atac a la seva intimitat que, per cert, és delicte. La seva intimitat, seva i de ningú més».

Unes paraules amb què Rosa, mare dels seus dos fills, deixava clar que la parella mantenia una relació oberta. «Em fa molta mandra veure que, a hores d'ara, el sexe consentit i privat continuï causant escàndols», confessava, força indignada.

«Sí, senyors, la gent folla! Dins i fora de la parella... Gairebé em fa més mandra que, quan es fa públic, la majoria s'apiada de les dones amb el clàssic «pobreta, no se n'assabentava» o «quina imbècil si li ho permetia». Merda de societat catòlica i patriarcal», concloïa.