Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient a la Passarel·la Cibeles

Isa Pantoja podria quedar-se sense padrí abans de la boda amb Asraf Beno: el motiu

Isa Pantoja rep una mala notícia abans del casament

Isa Pantoja no pot estar més il·lusionada davant el seu imminent casament amb Asraf Beno. Tot i això, la noia acaba de rebre una mala notícia que podria fer-ho malbé tot quan amb prou feines queden uns dies per al seu esperadíssim enllaç.

I és que després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos', aquell que seria el seu padrí de casament, Jorge Javier Vázquez, s'hauria replantejat completament la situació. I fins i tot es podria negar a anar a aquest compromís, deixant tirada a Isa Pantoja quan més ho necessita.

Segons fonts properes a Vázquez, el presentador es nega ara a agafar el telèfon i ha optat per aïllar-se, cosa que acostuma a fer quan les coses no li van bé.

Isa Pantoja i Jorge Javier a Contes Xinesos el dilluns 25 de setembre
Isa Pantoja ha escollit Jorge Javier com a padrí de casaments | Mediaset

«No contesta les trucades ni els missatges», asseguren. «Quan no està en el seu millor moment, evita trobades amb molta gent o quedades 'amb molt de soroll'. Se centra en els seus estrictament pròxims 'i íntims'», apunten sobre això.

D'aquesta manera, queda clar que el de Badalona no està per a gaires festes i encara menys per presentar-se en un casament. I és que l'estat anímic de Jorge Javier hauria experimentat una nova baixada, cosa que preocupa també els seus amics i éssers estimats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Isa Pantoja s'emporta un nou disgust abans del casament

Tot i això, també cal destacar que el presentador va fer una important promesa a Isa Pantoja i ella també estava molt il·lusionada davant la possibilitat que fos el seu padrí.

«Ha estat com el meu padrí televisiu, sempre ha cregut en mi quan ningú no creia en mi. Jorge, quan han passat coses familiars, no s'ha acovardit i ell ha donat la cara per mi», explicava la noia respecte als motius que hi havia tingut per escollir-lo.

Mentre que, per part seva, Vázquez també deixava molt clar per què havia acceptat acompanyar-la fins a l'altar.

Captura de 'Cuentos Chinos' amb Isa Pantoja parlant amb Jorge Javier Vázquez mentre riuen el 25 de setembre de 2023
Isa Pantoja i Jorge Javier sempre han estat molt units | Mediaset

«Saps per què vaig dir que sí? Estic fart dels rebutjos que ha patit aquesta nena al llarg de la seva vida. I he dit, amb mi no patirà cap rebuig. Fes amb mi el que vulguis», se sincerava públicament.

Ara, però, cal esperar per descobrir si Jorge finalment assistirà a l'enllaç, o si per contra Isa Pantoja s'haurà de buscar un altre padrí a última hora. Una nova absència que se suma a la llarga llista de rebutjos que ha patit des que comencés a organitzar el casament. I és que ni la seva mare ni el seu germà Kiko Rivera estaran presents el seu gran dia.