Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nuria Marín sorpresa en el plató de 'Socialité'

Nuria Marín, obligada a frenar 'Socialité' per llegir la nova demanda: què ha passat

La presentadora catalana s'ha vist envoltada en un compromís per culpa de Telecinco

Nuria Marín es veia obligada a frenar un cop més 'Socialité' per informar sobre una de les últimes demandes a la qual s'ha hagut d'enfrontar Mediaset. En aquest cas, és una demanda que la cadena ha perdut contra Daniel Sánchez Laborda i Carmen Laborda per un delicte «d'intromissió a l'honor i a la intimitat».

Un delicte comès pel programa 'Sálvame', però que davant de la seva absència, ha obligat Marín a donar explicacions des del seu mateix programa. Una cosa, que li exigeixen a la mateixa sentència.

Nuria Marín presentant Socialité
Nuria Marín, obligada a donar la cara des de 'Socialité' | Mediaset

Per entendre què ha passat, ens hem de remuntar a les emissions del 18 i 25 de juny d'aquest mateix any. Aquí era quan Daniel, íntim amic de Kiko Jiménez i Sofia Suescun, decidia arremetre en contra d'ells.

Així, els acusava de ser uns muntatgistes. Una cosa, que alhora, provocava que posessin el focus en ell i en la seva mare, Carmen Laborda. Unes informacions que finalment els van empènyer a emprendre accions legals.

I ara, sembla que la justícia els ha acabat donant la raó, obligant també la cadena a llegir «la decisió de la sentència». Concretament, allò que havia de fer-se al mateix programa que ha comès el delicte. Tot i que, a falta d'aquest, era Nuria Marín l'encarregada de fer-ho públic des de 'Socialité'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Nuria Marín, obligada a llegir la sentència en directe

Així, la presentadora catalana es veia obligada a aturar el programa en directe per llegir aquest comunicat de part de la cadena. «Declarar que alguns continguts del programa 'Sálvame' emesos el 18 i el 25 de juny del 2020 van constituir una intromissió en els drets fonamentals a l'honor i la intimitat personal de Daniel Sánchez i Carmen Laborda», començava llegint.

Plànol general de Nuria Marín al plató de 'Socialité' amb rostre somrient
Telecinco no guanya per a disgustos | Mediaset

De la mateixa manera, Nuria informava que la cadena estava obligada a pagar-los uns 2.600 euros en concepte d'indemnització per danys morals.

No obstant això, aquesta no era la primera vegada que la presentadora feia front a una cosa així, ja que fa poc també va estar obligada a informar sobre la demanda que havia rebut la cadena de part d'Agustín Pantoja.

Tanmateix, per la seva banda, el germà d'Isabel Pantoja els exigeix uns 50.000 euros també per un delicte d'intromissió en el seu dret a l'honor i a la intimitat.