Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'

La sogra de Kiko Hernández: per què tothom vol saber qui és

Kiko Hernández ha compartit un missatge tendre sobre la mare de Fran Antón

Kiko Hernández va celebrar la seva boda amb Fran Antón el darrer 16 de setembre a Melilla. El col·laborador està travessant un dels moments més plens de la seva vida i vol compartir-lo amb el públic, per això ha fet aquest darrer moviment. Hernández ha publicat una fotografia de la mare de Fran i ara tothom vol saber qui és i quina relació hi tenen.

Kiko Hernández ha mantingut la seva vida privada al marge dels focus durant més de dues dècades. Era tan reservat que es va negar a dir quins eren els seus gustos i per això hi havia tant de misteri. Tanmateix, després de conèixer Fran, va començar a relaxar-se i els paparazzis el van enxampar en plena acció.

Captura de l'Storie de Kiko Hernández felicitant la sogra, amb una imatge amb Fran Antón
Kiko Hernández presenta la seva sogra. | @kikohernandeztv, instagram

Kiko va fer diversos viatges amb el seu marit actual i no va tenir més remei que reconèixer el que estava passant. Això sí, va trigar molt de temps fins que va confirmar la seva relació i va anunciar que passaria per l'altar. Més endavant, va fer una entrevista a 'Viernes Deluxe' i va ser la primera vegada que va parlar de la seva sogra.

Kiko assegura que gaudeix d'una relació molt especial amb la mare de Fran Antón. Les últimes hores l'han situat al centre de la notícia en revelar que és el seu aniversari. Li ha enviat el missatge següent: «Felicitats, sogra. Gràcies per donar-me tant aquest any. T'estimo».

Kiko Hernández feliç a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández ho va explicar tot a 'Viernes Deluxe'. | Mediaset

Kiko Hernández presenta el membre més discret de la seva família

Tothom vol saber qui és la mare de Fran Antón, però de moment se'n saben molt poques coses. L'únic que està confirmat és que va ser una de les primeres a saber que el seu fill s'havia enamorat de Kiko. El tertulià va explicar a Telecincoque mai no va amagar el seu amor cap a Fran, per això les famílies de tots dos estaven al corrent de la situació.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Fran Antón prefereix mantenir-se lluny dels focus. | Instagram, @kikohernandeztv

Hernández va revelar que la sintonia amb la seva sogra va arribar fins al punt que, abans de conèixer-la, li va fer un regal. En aquella època era propietari d'una marca d'olives i li va enviar un pot al seu familiar. «Aquest va ser el meu primer regal i li'l vaig donar a Fran al teatre», va revelar a 'Sálvame'.

Hernández i el seu marit es van conèixer a sobre dels escenaris, mentre interpretaven l'obra de teatre 'Distinto'. La sogra del tertulià va anar a veure la funció i s'hi van conèixer. Aquest va ser el començament d'una bonica i estreta amistat que actualment s'ha convertit en notícia i ha despertat l'interès del gran públic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!