Primer pla de María Patiño al photocall de 'Padre no hay más que uno'

L'estratègia de María Patiño per guanyar diners i no dependre de Telecinco

María Patiño té ben clar els passos que ha de seguir per treure's uns euros extra al mes

María Patiño ha decidit no dependre del seu sou a Telecinco i ha començat a guanyar diners d'altres maneres. Com? Doncs a través de la venda online i del lloguer de casa seva a Fuerteventura.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Patiño obre el seu mercat de roba de segona mà

María Patiño ha passat un estiu ben mogut. La cancel·lació de 'Sálvame' va suposar un cop molt dur per a la presentadora, que es trobava davant d'un futur molt incert.

Afortunadament, per a María Patiño les coses no van trigar a tornar a funcionar correctament, sent renovada a Mediaset amb el seu programa 'Socialité', i gravant per a Netflix un programa de l'estil de 'Sálvame'.

Però això no ha estat suficient per a la presentadora. Ara María Patiño s'ha unit a la tendència de la venda de roba en línia per treure's uns euros de més. Ja ho vam veure amb Ana María Aldón, que va començar a vendre roba que ja no feia servir, i ara María Patiño s'ha unit al mercat online de roba de segona mà.

En aquest moment, María Patiño té un total de 95 peces a la venda en una secció especial anomenada 'El armario de María Patiño' a la plataforma Micolet.

Dins la seva col·lecció ven de tot: Bruses, vestits, pantalons, abrics, jerseis... A més, també ven complements com bosses, anells, sabates i botes. La talla va des de la XS fins a la L. I el millor de tot? Doncs que si entres al perfil d'Instagram de María Patiño, pots veure a les seves publicacions moltes d'aquestes peces.

Les marques de roba són molt variades i gairebé totes en estat semi-nou. Amb aquesta col·lecció “et sentiràs i lluiràs com una autèntica presentadora de televisió”. A més, els preus són força assequibles i compta amb grans descomptes.

La segona residència de María Patiño, de lloguer

Encara que no és l'única font d'ingressos de María Patiño. La presentadora de 'Socialité' també es dedica a llogar una de les seves propietats. Es tracta de la casa que té a Fuerteventura .

María Patiño adora aquest petit racó paradisíac, així que no va dubtar a comprar-se una propietat. Ara n'està traient profit, llogant-la per 1.500 euros setmanals, equivalent a més de sis mil euros al mes.

La casa té dues habitacions dobles a una de les plantes i un apartament independent a l'altra. També compta amb un parell de terrasses i un ampli jardí, sense comptar les espectaculars vistes al mar de les que poden gaudir els llogaters.