Ana Obregón instantes antes de asistir al tanatorio

Ana Obregón deixa casa seva després de l'adeu del seu fill

Després de la defunció del seu fill, Ana va tornar a La Moraleja però la seva absència ha provocat que prengui una decisió

La mort d'Álex Lequio ha deixat devastada a Ana Obregón. Completament trencada i sumida en un profund dolor, l'actriu, sempre acompanyada i abraçada per Alessandro Lequio, s'acomiadava del seu fill el passat dissabte al cementiri de l'Almudena, a Madrid.

A partir d'ara el dia a dia d'Ana serà molt diferent de tots pels quals ha hagut de passar i haurà de fer front al buit que l'absència del seu fill ha deixat tant en la seva vida com a casa seva. Per això ha pres una decisió que l'ajudarà a no sentir-se tan sola.

Ana Obregón no ha estat sense companyia en cap moment: les seves germanes, Celia  i Amalia, van viatjar fins a Barcelona i la van seguir fins a Madrid. De la mateixa manera van fer Alessandro Lequio i Carolina Monje, núvia del seu fill Àlex. L'actriu i presentadora ha comptat amb innombrables suports al que és sens dubte el pitjor moment de la seva vida.

El seu exmarit l'acompanya aquests dies

Alessandro Lequio acudia a casa d'Ana acompanyat de la seva dona, María Palacios, després de l'enterrament del seu fill, una visita que es va produir tant al matí com a la tarda en un intent de no deixar-la sola a la llar que compartien mare i fill. Una casa plena de records i tan gran que encara és més evident el buit que ha deixat Àlex en la vida de l'actriu.

En els primers dies, Ana va tornar a casa en la Moraleja, però ara ha decidit traslladar-se a viure a casa de la seva germana Amàlia per no sentir-se sola i seguir comptant amb el suport que tanta falta li fa, tal com explicava Antonio Montero en 'Sálvame'. Una decisió temporal i que l'ajudarà a suportar el dolor.

A més, els dos habitatges  es troben molt a prop l'un de l'altre, la qual cosa implica una comoditat per a Ana. Al costat d'Amalia, la resta dels seus germans no s'han separat del seu costat i sempre han demostrat ser una família molt unida que ara es bolquen per complet en el pitjor tràngol pel qual els ha tocat passar.