YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Incredulitat per la feina de Clemente, germà de l'Álex Lequio

El fill gran d'Alessandro Lequio viu i treballa des de fa anys a Miami

Imatge de Clemente Lequio.
Clemente Lequio treballa com maître en un restaurant | cedida

Només cinc anys separaven Clemente i Álex Lequio, però els conflictes entre Antonia Dell'Ate i Ana Obregón per Alessandro Lequio van impedir que els dos germans poguessin gaudir de la seva infància junts. No obstant això, amb els anys tots dos van demostrar que la guerra no anava amb ells i van decidir recuperar tot el temps que havien perdut i van reprendre el contacte.

Quan Álex va viatjar fins als EEUU per començar el tractament contra el càncer que li va ser diagnosticat, Clemente no s'ho va pensar dues vegades i va acudir a visitar-lo convertint-se en un dels suports fonamentals en la seva lluita.

Una professió singular

Tant Clemente com el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio van prendre la decisió d'allunyar-se del món de cor i van optar per una vida discreta i dedicada als seus negocis. Mentre que l'Àlex es convertia en tot un emprenedor creant empreses, el fill d'Antonia Dell'Ate va començar els seus primers passos en el món de la música exercint com a DJ i formant el seu propi duo el 2013, Cavaan, al costat del seu amic Stephen Lieb.

Un duo que va estar vinculat a un dels segells musicals de techno més importants de Berlín, on Clemente va residir durant un temps. En 2016 va decidir mudar-se a Miami on actualment treballa com a maître i assistent a director de Tatel, el restaurant propietat de Pau Gasol, Rafa Nadal i Enrique Iglesias.

A més, entre els seus treballs es troba la seva firma de roba, StorofMine; el mateix Clemente és l'encarregat del disseny de samarretes i dessuadores. L'última iniciativa que ha tingut és el disseny d'unes samarretes amb la imatge de la seva mare i el missatge 'Quédate en casa' els fons recaptats aniran destinats «als hospitals espanyols més necessitats que estan lluitant contra el coronavirus».

També es mostra molt actiu a les seves xarxes socials on en els últims dies ha dedicat diversos homenatges al seu germà Àlex després de la seva defunció el passat 13 de maig. En una de les seves publicacions, Clemente ha compartit un tema compost per ell i dedicat al seu germà: «El teu àngel. Tema especial i treball completat en les últimes setmanes», escrivia al costat de la imatge de dues mans entrellaçades.


Comentaris

envia el comentari