Preciosa decisió d'Alessandro Lequio després de la mort del seu fill

El pare d'Àlex Lequio està sent el major suport d'Ana Obregón en aquests durs moments

Alessandro Lequio, en un cotxe amb la seva dona María Palacios
Alessandro Lequio ha visitat a Ana Obregón acompanyat de la seva dona, María Palacios | GTRES

Alessandro Lequio està vivint uns dies molt durs després de la mort del seu fill Àlex. Al llarg d'aquestes últimes jornades ha estat manifest com Alessandro s'ha convertit en l'incondicional suport per a la mare del seu fill, Ana Obregón.

Tot i el cop moral que suposa aquesta tremenda pèrdua per Lequio, el col·laborador d''El programa de AR' sap que en aquests moments la seva exparella i mare del seu fill necessita més que mai el seu afecte i companyia per superar aquesta fatal notícia.

Ana Obregón i Alessandro Lequio tornant de tanatori després de la mort del seu fill
Alessandro Lequio està donant suport a la mare del seu fill en aquests moments tan durs | Telecinco

A primera hora d'aquest dilluns 18 de maig, l'italià arribava a la casa d'Ana a la luxosa urbanització de La Moraleja. Si bé és cert que l'actriu no ha estat sola en cap moment des de la mort del seu fill Àlex Lequio, Alessandro, amb mirada trista i lluint encara la samarreta de el jove, ha volgut estar al costat d'Ana en l'inici d'aquesta nova i dura etapa.

Amb aquesta visita a la casa de l'actriu, Alessandro Lequio li ha volgut deixar clar que sempre el tindrà aquí quan el necessiti i més en moments durs com ara.

Lequio ha visitat a Ana Obregón a casa de la Moraleja

L'última vegada que havíem vist a Lequio va ser aquest dissabte 16 de maig després d'l'últim adéu al seu fill Aless a Madrid. L'italià arribava de la mateixa manera a la casa d'Anna, encara que aquesta vegada en companyia de la seva dona, María Palacios.

Tot i estar separats des de fa dècades, tots dos han donat un exemple de família unida davant la crueltat i el dolor de la pèrdua del seu fill, un gran vincle que es feia encara més gran des que li van diagnosticar a Aless la malaltia en 2018 i junts lluitaven fins a l'últim moment.


Comentaris

envia el comentari