Inexplicable decisió d'Ana Obregón que ha desembocat en una complicada nit

L'actriu havia passat els últims mesos acompanyant en tot moment el seu fill

Alessandro Lequio i Ana Obregón a l'enterrament del seu fill
Alessandro Lequio ha estat el suport més gran de l'actriu | Catalunya Diari

Si hi ha una dona que aquests dies estigui sent la protagonista absoluta de la premsa rosa aquesta és Ana Obregón. Està copant l'actualitat lamentablement per alguna cosa res positiva: la mort del seu fill Álex Lequio als 27 anys per culpa d'un càncer.

Aquest passat dissabte, 16 de maig, va ser quan l'actriu i Alessandro Lequio van poder donar-li l'últim adéu al seu fill. Ho van fer envoltats de molt pocs familiars - donades les mesures imposades per la crisi del coronavirus- entre els quals es trobava la núvia del joveCarolina Monjo, la cosina més estimada del mort i les germanes d'Obregón, Celia i Amalia.

La solitària i dura nit d'Ana Obregón

En els últims dies Ana i la seva exparella han estat més units que mai , recolzant-se un a l'altre per poder enfrontar-se a la mort del seu fill, com així s'ha pogut veure en nombroses imatges. No obstant això, ahir va ser el moment més difícil per a la presentadora i és que va passar la seva primera nit sola després que havia passat.

Encara que hi havia familiars i éssers estimats que volien estar al seu costat, ella, segons explica la revista 'Semana', va demanar estar sola. Així, va afrontar la seva primera vetllada sense companyia des de fa molt de temps. I és que ella s'ha passat setmanes i setmanes al costat del seu fill en aquest temps en el qual no va dubtar a sotmetre a un nou tractament a Barcelona després d'intentar-ho als Estats Units.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón ha passat la seva primera nit sola | Instagram

Aquesta passada nit haurà estat, sense cap dubte, la més difícil de la vida d'Ana Obregón. En ella no només hi haurà aprofitat per desfogar-se en solitari del dolor que sent sinó també per topar-se de cara amb la seva nova realitat.

La seva llar, en la qual feia molt de temps que no estava, s'haurà convertit en la seva 'zona de confort' en aquests durs moments, però també en un lloc d'enorme patiment. I és que allà s'haurà trobat amb els records del temps que va passar a la banda d'Álex, que ha marxat per sempre, però que romandrà en el seu cor eternament.


Comentaris

envia el comentari