Carolina Monje pren una dràstica decisió després de la mort d'Álex Lequio

La jove portava gairebé dos anys de relació amb el fill d'Ana Obregón

Carolina Monje i Álex Lequio en una imatge compartida a l'instagram de la xicota
Carolina Monje i Álex Lequio tenien una relació de gairebé dos anys | Instagram

Álex Lequio ha rebut sepultura aquest passat dissabte en una íntima i emotiva cerimònia celebrada al cementiri de La Paz, a Madrid. A causa de el protocol marcat en temps de la Covid-19, només l'entorn més proper al jove ha pogut acudir al seu enterrament.

Entre ells trobem els pares del jove, les germanes d'Ana Obregón i la parella del jove empresari, els que justament van ser les persones que no es van separar d'Álex en els seus últims moments de vida a l'hospital de Barcelona.

Carolina Monje, dos anys de relació amb Lequio

Aquests estan sent uns moments molt difícils, tant per la família com per a la jove Carolina Monje, que feia gairebé dos anys que estava en una relació amb Lequio. La jove està completament destrossada després de la mort del seu noi, a qui va acompanyar durant la seva llarga lluita contra el càncer.

El passat divendres 15 de maig, un dia abans de l'enterrament d'Álex, la jove va compartir a les seves xarxes socials un sentit missatge de comiat. «El meu nen bonic, el meu nadó de nadó, el meu amor, la meva llum, el meu Puchum, el meu TOT. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més lluitador» escrivia la jove en una publicació que va acompanyar amb diverses fotografies de tots dos.

Ana Obregón, Alessandro Lequio i Carolina Monje a l'enterrament d'Álex Lequio
Carolina Monje ha acompanyat el jove durant la seva recaiguda | Catalunya Diari

La jove ha acompanyat Álex en els seus moments més durs, vivint amb ell les recaigudes i els tractaments que el jove assimilava amb tot el positivisme que el caracteritzava. No és d'estranyar que Carolina recordi a qui va ser el seu noi com un lluitador valent i fort.

No obstant això, la jove llicenciada en Direcció i Gestió d'Empreses ha volgut recordar també alguns dels moments més feliços que ha viscut al costat del fill d'Obregón, que han estat molts tot i la lluita contra la malaltia. «Les nostres albes en Vivood, les passejades a Santorini, els banys gelats a Lapònia i els nostres capvespres a Es Vedrà. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat» recorda la jove emocionada.

Discreció i privacitat

La jove, que s'ha intentat mantenir sempre en un segon pla, va esborrar la publicació al poc temps de compartir-la en xarxes socials i va decidir canviar-lo per un missatge més breu. «En el fons sé que ets aquí amb mi. Ja ho sé, et sento molt a prop i sé que sempre estarem junts» sentenciava la jove en un perfil d'Instagram que ha posat en privat després de la mort d'Álex.

Amb la voluntat de mantenir la discreció quant a la seva vida privada, la jove hauria pres la decisió contundent de privatitzar seu compte, impedint que nombrosos curiosos i mitjans de comunicació accedeixen a les seves publicacions lliurement. Amb aquesta decisió, la jove prefereix mantenir-se al marge de el focus mediàtic i compartir el seu dolor amb les persones del seu entorn més proper.


Comentaris

envia el comentari