L'enxampada a Susanna Griso i el seu marit en ple confinament que sorprèn

La parella ha estat caçada practicant esport a l'aire lliure

Susanna Griso i Carles Torras practicant esport a l'aire lliure
Susanna Griso i Carles Torra han sortit al carrer de la manera més natural | Catalunya Diari

Aquest confinament ens està deixant imatges molt peculiars dels famosos aïllats a casa seva. Les xarxes socials ens han permès veure com estan passant la quarantena de portes endins. És ara, amb les primeres sortides, quan s'estan veient a alguns rostres molt coneguts practicar esport a l'aire lliure.

Susanna Griso i el seu marit Carles Torras han estat enxampats fent exercici al carrer durant les hores pautades pel govern. Des que es va decretar l'estat d'alarma, la presentadora catalana ha estat cada dia informant l'audiència al capdavant del seu programa 'Espejo Público'. El seu ritme laboral no ha parat en cap moment, tot i que la seva vida s'ha reduït de casa a la feina i de la feina a casa, igual que el seu marit.

El 'look' més natural de la catalana

El que ningú esperava de Susanna Griso era veure-la en xandall i fent esport al costat de Carles Torras. La periodista i el seu marit han estat caçats mentre feien la seva sortida al carrer, respectant l'horari dictat pel govern espanyol. Tots dos resideixen a Madrid, que encara no es troba en la fase 1, motiu pel qual han aprofitat el moment per sortir a fer esport, ja que allà de moment no estan autoritzats els bars.

Susanna Griso fent esport amb el seu marit Carles Torras
La parella ha aprofitat les hores establertes pel govern per passejar | Catalunya Diari

El matrimoni ha gaudit d'un relaxat passeig on van fer una mica d'exercici junts a l'aire lliure, evadint-se del confinament que els tenia tancats a casa. Susanna ha lluït un 'look' molt esportiu, molt diferent del qual sol lluir diàriament.

La parella més junta que mai

Els catalans estan casats des de 1997 i junts han format una bonica família amb tres fills: Jan i Mireia -biològics- i Dorcette adoptada. Fa 23 anys que van contraure matrimoni i malgrat molts rumors, segueixen estant feliços i units.

Han estat molts els que han qüestionat a la parella, ja que tots dos tenen ideologies polítiques completament diferents, cosa que la mateixa Susanna Griso ha reconegut. La periodista té gustos diferents del seu marit, però això mai ha estat un motiu de disputa, segons ella mateixa ha explicat en alguna ocasió.


Comentaris

envia el comentari