Filtren la coneguda cantant espanyola que també hauria estat amb Joan Carles

La premsa europea filtra una llista d'amants del rei emèrit, on apareix la cantant Paloma San Basilio

Primer plano del Rey Juan Carlos en una imagen de archivo
El rei Joan Carles ostenta un llarg llistat d'amants | Catalunya Diari

La premsa internacional no deixa tranquil ni un moment al rei emèrit Joan Carles I. En aquesta ocasió han tret a la llum una possible amant del monarca i no és altra que la coneguda cantant Paloma San Basilio.

A Europa han obert un filó amb el monarca i qualsevol article d'algun periodista europeu té repercussió a escala internacional. Només cal repassar qualsevol informe periodístic: a Suïssa expliquen el sumari judicial per corrupció contra l'emèrit i a Portugal fan un repàs dels seus amants.

La premsa europea carrega amb duresa contra Joan Carles I

Al diari 'Exprés' publiquen un reportatge que fa un repàs de per què Felip «s'ha vist obligat a repudiar en públic al seu pare», assegurant que va amagar la corrupció durant un any i és l'hereu de la fortuna de diner negre.

A Portugal assumeixen el mandat espanyol i la revista publica: «Sexe i diners. Aquestes sembla que van ser les dues motivacions del rei dels últims anys del seu regnat. 65 milions a Corinna pels serveis prestats. Els va rebre en un banc de les Bahames per pagar la mansió de Londres on resideix».

Paloma San Basilio
La premsa europea ha filtrat una llista d'amants del rei Joan Carles, on apareix la cantant Paloma San Basilio | Europa Press

El reportatge inclou en portuguès aquelles paraules que el rei va pronunciar després de la polèmica d'anar a caçar elefants: «Lamento muito. Equivocai-me i nao voltará a esdevenir». Tanmateix, part de l'article es dedica a incloure les declaracions de les persones que sap que defensaran al rei emèrit. Francesc de Carreras: «Juan Carlos és un rei astut, intuïtiu, valent i popular». El catedràtic de Dret Constitucional hauria d'explicar per què la Constitució atorga impunitat a Joan Carles per evasió fiscalblanqueig de capitals.

A més, hi ha un repàs fotogràfic de les amants que, segons afirmen, ha tingut Joan Carles: Corinna, Bárbara Rey, Marta Gayà i la novetat de Paloma San Basilio. Al seu torn, la premsa alemanya també inclou a Sara Montiel i Pilar Eyre. Veurem si en les pròximes publicacions segueix augmentant la llarga llista.


Comentaris

envia el comentari