URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Rocío Flores confessa el retoc estètic que es pagarà quan torni de 'Supervivientes'

La jove vol millorar una part del seu cos i ho farà quan torni d'Hondures

Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'
Rocío Flores ha decidit que passarà per quiròfan quan torni a Espanya | Telecinco

Els llargs temps mort a 'Supervivientes' fan que els concursants facin plans per a la seva tornada a la vida real. Aquest és el cas de Rocío Flores, que ha decidit obrir-se amb Ana María Aldon i Albert Barranco i confessar-los els seus plans en la tornada a Espanya.

La concursant ha relatat que abans d'anar a l'illa ja tenia aquesta idea en ment i que tot aquest temps dins del concurs li ha servit per reafirmar-se en la seva idea.

Decidida a augmentar-se els pits

La jove ha confessat que el primer que farà quan torni a casa serà fer els preparatius per passar per quiròfan per modificar una part del seu cos que no li acaba d'agradar. Flores ha explicat que li agradaria augmentar la mida dels seus pits i que la seva idea és augmentar-se una talla.

Per la seva banda, Ana María -més com a familiar que com a companya de concurs- l'ha aconsellat que no es faci res perquè els té perfectes. Minuts després, però, afirmava que si la jove s'ho feia, ella també passaria per quiròfan i també es faria alguns retocs estètics.

Té preparat un regal molt car pel seu xicot

La concursant ha explicat també el regal que li vol fer al seu xicot Manuel quan torni a Espanya. Aquest regal no és altre que una moto per al jove, que encara es manté en l'anonimat i que només ha aparegut en una ocasió a la televisió per donar suport a la jove.

Barranco i Ana María no han donat suport a Rocío amb la idea i li han recomanat que li regali una mica més senzilla,  per exemple un viatge a París i que puguin gaudir tots dos. Per la seva banda, el català ha afegit que ell mai ha regalat regals cars a les seves parelles per por que després ho deixessin i gaudissin d'aquests regals amb altres nois. 


Comentaris

envia el comentari