La radical decisió d'Omar Montes després de ser víctima d'un robatori

El cantant ha sorprès a tothom

Omar Montes envoltat d'unes fans i fent el símbol de la victòria
Omar Montes ha pres una contundent decisió per no tornar a ser víctima d'un robatori | CatalunyaDiari

El cantant Omar Montes és un dels personatges més 'peculiar' de la premsa rosa, ja que ens deixa a tots sense paraules amb els seus estilismes tan surrealista on és capaç de combinar peces de roba i accessoris de primeres marques amb els elements més característics de l'estil 'xoni'. A més, el cantant sorprenia els seus seguidors en fer-se públic que té un ós formiguer com a mascota.

No obstant això, Montes és notícia per un motiu ben diferent i és que, deixant els seus particulars gustos de banda, el cantant ha pres una contundent decisió després que el mes de novembre la seva casa fos l'objectiu d'uns lladres. Així doncs, Omar ha decidit contractar personal de seguretat.

Personal expert en defensa personal

Els lladres es van endur un gran botí del domicili que el cantant té a Madrid. En concret es van endur els diners que havia estat estalviant durant tres anys, diversos dispositius electrònics, entre ells una Play Station, cadenes i accessoris d'or i una gran llista de peces de roba de marca.

El disgust que es va endur per haver perdut tots aquests objectes més l'ensurt que es van endur els seus avis ha fet que el cantant així pres aquesta contundent mesura. El personal de seguretat que ha contractat es tracta d'un servei de «personal israelià expert en defensa personal», segons ha donat a conèixer ell mateix a través de diversos mitjans de comunicació. Omar també ha enviat un missatge a possibles lladres: «Ja sabeu el que us espera».

Tot i que encara no s'ha pogut veure a Omar Montes acompanyat d'aquests professionals de seguretat que ha contractat, el cantant no ha dubtat en deixar ben clar que no està disposat en convertir-se, novament, en la víctima d'un robatori.


Comentaris

envia el comentari