Antonio David trenca el seu silenci i deixa molt tocada Rocío Carrasco

El pare de Rocío Flores ha parlat a la revista 'Pronto' sobre el possible acostament entre mare i filla

Muntatge d'una fotografia d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Antonio David afirma que està a favor d'una reunió entre mare i filla | Catalunya Diari

L'escàndol familiar entre Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco planteja una reconciliació que cada vegada té aspecte de ser una realitat. De moment , amb Flores a l'illa d'Hondures, tot està en l'aire i no se sap com acabarà aquest conflicte que fa 7 anys que dura i que ha portat a mare i filla a no parlar-se ni mantenir relació durant tot aquest temps.

 

Antonio David, pare de Rocío, ha estat l'últim a pronunciar-se sobre el possible acostament que hi pugui haver en el futur entre ambdues. En la seva última entrevista a la revista 'Pronto', les seves paraules situarien a la seva exdona en una situació delicada.

Antonio David parla sobre la relació mare-filla

En la citada entrevista Antonio David ha deixat clara la seva postura respecte a una possible reconciliació entre mare i filla, assegurant que està desitjant que aquesta es produeixi i que no s'oposarà a absolut entre les dues.

 

Aquestes paraules, que al principi poden semblar positives, podrien produir un efecte contrari a Rocío Carrasco, ja que de tots és conegut les poques ganes que té la mare que aquest conflicte sigui mediatitzat. Qualsevol paraula que pogués pronunciar Antonio David al respecte visibilitza encara més el conflicte que hi ha entre les dues, deixant a Carrasco més que exposada.

 

Mentre arriba aquest esperat retrobament, Telecinco ha temptejat la filla de la més gran per intentar que aquesta reconciliació es produeixi davant de les càmeres de televisió. Encara que no se sap si això seria a Hondures o mitjançant intervenció telefònica, la qüestió és que Telecinco li ha ofert a Rocío Carrasco ni més ni menys que100.000 euros per una intervenció, oferta que ella de moment no ha acceptat. 


Comentaris

envia el comentari