La decisió de la germana de Letícia que li pot canviar la vida

Després de mudar-se a Madrid, Telma Ortiz té noves expectatives

Telma Ortiz i Robert Gavin durant els premis princesa d'Astúries
Després de mudar-se a Madrid, Telma Ortiz té noves expectatives | Catalunya Diari
 

L'entorn familiar de Letícia sempre ha estat objecte d'interès públic. Tot i que la reina sempre ha intentat portar amb discreció tot el relacionat amb la seva vida privada, són moltes les dades que coneixem del seu cercle aliè a la reialesa.

Recentment han sortit a la llum novetats pel que fa al rumb professional que ha pres la germana de la sobirana, Telma Ortiz, amb noves expectatives laborals que podrien canviar per complet la seva vida.

Un any sabàtic

Segons publica 'Economia Digital', la germana de Letícia s'hauria pres un any sabàtic després de deixar el juliol de l'any passat el seu lloc de directora de relacions internacionals a ESERP Business & Law School. La cunyada de Felip VI deixar el seu lloc en mudar-se de Barcelona a Madrid i no ha tornat a treballar per aquesta institució universitària, tot i que la seva intenció inicial era ben diferent.

Telma Ortiz tenia previst incorporar-se a l'octubre a la seu madrilenya d'ESERP en qualitat de directora de l'obra social de la Fundació Universitària de l'entitat. Des d'aquest lloc, coordinaria les beques i ajudes per a joves universitaris amb escassos recursos econòmics.

No obstant això, segons han assenyalat les fonts consultades per 'Economia Digital', la germana de la reina no s'hauria incorporat encara al seu lloc de treball, arribant alguna companya a assenyalar que Telma estaria d'«any sabàtic».

Incertesa laboral de Telma Ortiz

Les fonts insisteixen a assenyalar que desconeixen si finalment Telma s'incorporarà el proper curs, però que les portes continuen obertes i segueixen comptant amb ella per dirigir l'àrea social de la fundació. Tot i que la universitat continua apostant per ella, Telma Ortiz té un ampli ventall d'oportunitats laborals que podrien determinar el seu futur.

Potser aquest any sabàtic hagi estat el seu moment de reflexió per valorar altres camins professionals. Una de les seves amigues apunta que tindria una oferta d'una gran corporació per treballar en projectes filantròpics relacionats amb l'educació, segons publica 'Economia Digital'. A més, la germana de la sobirana ha tornat a practicar ballet després de mudar-se a Madrid, una disciplina que sempre l'havia apassionat, tot i no dedicar-s'hi mai professionalment.

Ara Telma Ortiz  resideix a la urbanització La Moraleja, a Alcobendas, al costat de la seva actual parella, l'advocat irlandès Robert Gavin Bonnar, i els fills de tots dos. Encara que no sabem amb certesa quin serà el seu rumb professional, està clar és que el canvi de ciutat li ha vingut molt bé per obrir noves expectatives laborals.


Comentaris

envia el comentari