Emotiu gest d'Alessandro Lequio i Ana Obregón que Álex hauria agraït

Els pares del jove s'han mostrat més units que mai

Alessandro Lequio i Ana Obregón anant al tanatori on es troba el cos del seu fill, Álex Lequio. 14 maig 2020
Alessandro i Ana no s'han separat en cap moment | CatalunyaDiari

La vida d'Alessandro Lequio i Ana Obregónha canviat completament a causa de la mort del jove Àlex Lequio, que ha perdut la vida després d'una dura batalla contra el càncer a la ràpida edat de 27 anys. L'exmatrimoni s'ha mostrat molt unit durant tota la lluita del seu fill, l'han acompanyat a tots els llocs, han recorregut tots els hospitals junts per intentar buscar el millor tractament possible per a aquesta dura malaltia.

Al principi d'aquest dur camí, Ana Obregón i el seu fill es van traslladar a Nova York per començar-hi un tractament. Alessandro Lequio no va dubtar a viatjar fins als Estats Units per estar al costat d'ells en aquest moment tan complicat. I des de llavors, tots tres han lluitat junts, no s'han separat en cap moment.

Units per la tragèdia

Ara, dos dies després de la tràgica mort del seu únic fill en comú, l'actriu i el col·laborador s'han deixat veure al tanatori del seu fill on la tristesa era més que evident. Ana i Alessandro han baixat junts d'un taxi i han accedit a l'interior de l'edifici en el qual s'allotgen, tots dos no s'han separat en cap moment.

Tant Alessandro com Ana estaven completament trencats de dolor, però tot i això han tret forces per agrair a la premsa que hi era present. A l'interior del portal els dos s'han fos en una emotiva abraçada.

Alessandro Lequio i Ana Obregón s'tabracen després de tornar del tanatori on està el seu fill. 14 maig 2020
L'abraçada de dos pares dessolats per la pèrdua d'un fill | CatalunyaDiari

Alessandro i Ana, units en la tragèdia

Junts han acudit al tanatori per gestionar el trasllat del cos del seu fill a Madrid. A causa de la desescalada en la fase 0 de l'estat d'alarma, en la qual es troben Barcelona i Madrid, no serà possible una vetlla pública. Només tres persones poden estar presents per vetllar el cos. Avui mateix, el cos d'Álex Lequio podria ser traslladat a la capital espanyola, la seva ciutat natal.

Com no podia ser d'una altra manera, tots dos estan totalment devastats, i és que la mort del seu fill suposa una gran pèrdua. Àlex Lequio es trobava les últimes setmanes hospitalitzat a Barcelona, on rebia un nou tractament.

La seva mare va estar amb ell des del principi fins al final, cancel·lant tots els seus compromisos laborals. Alessandro Lequio es va desplaçar fins a Barcelona fa unes setmanes, ja que treballa i viu a Madrid amb la seva parella i filla.


Comentaris

envia el comentari