El germà d'Ana Obregón explica la total desolació de la família

Està destrossat per la pèrdua del seu nebot, Álex Lequio

Juancho Obregón, germà d'Ana
Juancho Obregón ha parlat amb la premsa | Antena 3

La notícia de la mort d'Álex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha estat un veritable cop per tots aquells que el coneixien. I és que, després d'estar dos anys lluitant contra el càncer, no ha pogut vèncer aquesta batalla i ha acabat morint amb tan sols 27 anys.

A Barcelona, on estava sotmetent a un tractament a la Clínica Quirón, és on ha viscut els seus últims moments, en els quals ha tingut la companyia dels seus progenitors. No obstant això, ara, per donar suport a aquests en el dolor, fins allà s'han traslladat alguns familiars. No obstant això, no tots han pogut acudir a causa de les limitacions de mobilitat a causa de la crisi del coronavirus.

Les paraules de la família

Entre aquests que no han pogut desplaçar-es troba un dels germans d'Ana, Juancho, que és el més gran dels cinc i que és el més desconegut de tots perquè sempre s'ha volgut mantenir allunyat dels focus mediàtics.

Els reporters han volgut donar-li el condol a aquell i conèixer com està la família de l'Àlex. Ell no ha dubtat a respondre'ls de forma educada i breu. Ho ha fet dient visiblement emocionat: «Estem desolats totalment i tristos. Per a nosaltres és una pèrdua irreparable».

Una pèrdua irreparable

Així mateix, davant els condols dels periodistes ha volgut donar-los les gràcies tant per les mateixes com pel tractament que havien tingut amb ell en aquests durs moments i fins i tot per la manera tan educada amb la qual s'està cobrint la tràgica pèrdua.

Una pèrdua aquesta que si per a algú és dura, a més de per Alessandro, és per a Ana que, sense cap dubte, està afrontant el moment més dur de la seva existència. Tant és així que, en xarxes socials, ha optat per pujar una fotografia abraçada al seu fill que ha acompanyat d'unes paraules tan breus com doloroses: «Es va apagar la meva vida».


Comentaris

envia el comentari