Mor el pare de Blas Cantó als 49 anys

El cantant s'ha acomiadat a les xarxes socials

Blas Cantó posant en el photocall d'un esdeveniment
Blas Cantó ha perdut el seu pare | GTRES

Blas Cantó sorprenia a tots els seus seguidors a través de les seves xarxes socials, anunciant la mort del seu pare. El que havia d'haver estat el representant d'Espanya a Eurovisió, compartia una fotografia de quan ell era petit, abraçat amb el seu progenitor.

El cantant acompanyava aquesta tendra imatge amb un text on mostrava la seva indignació en perdre el seu pare amb tan sols 49 anys. L'escrit estava dirigit al seu progenitor i li feia saber que tota la família, la seva mare, els seus oncles i els seus cosins, li estaven fent arribar molts missatges de condol davant aquesta tràgica notícia.

A causa de l'actual situació que està vivint el país, el comiat del pare de Cantó serà en la més estricta intimitat, limitant molt la presència d'éssers estimats. Sense cap mena de dubte, no està sent el millor any de l'artista que en el terreny personal veia com el seu somni d'anar a Eurovisió s'esvaïa, una pena que ara se suma a la pèrdua d'un ésser tan estimat com el seu pare.

Diversos rostres famosos donen suport a Blas Cantó

Diversos companys de professió de Blas Cantó com Chenoa, Carlos Baute, Edurne, Soraya o Lola Indigo, han volgut mostrar el seu condol a l'artista,enviant ànims i missatges d'afecte per donar-li suport en aquest moment tan complicat. Al cantant tampoc li han faltat els missatges d'ànim de tots els seus fidels seguidors que li donen suport en el seu dia a dia.


Comentaris

envia el comentari