Les xarxes carreguen contra Paz Padilla pels seus comentaris sobre la mort d'Álex Lequio

Paz Padilla ha tornat a 'Sálvame' envoltada de polèmiques

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla ha incendiat les xarxes socials | Telecinco

Paz Padilla ha tornat avui a 'Sálvame' després d'estar dos mesos sense acudir al seu treball, complint una quarantena absoluta a casa seva. La presentadora es trobava al plató parlant amb els seus col·laboradors de la tràgica mort d'Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i del col·laborador de televisió Alessandro Lequio. Tots els tertulians explicaven molt entristits records sobre aquesta coneguda família i rendien homenatge al jove, recordant el correcte i afectuós que sempre ha estat amb tothom.

La presentadora, sense que ningú l'hi demanés, s'ha aventurat a fer un seguit de declaracions que han enervat als espectadors, els quals no han dubtat a compartir el seu enuig a les xarxes socials. Padilla ha començat dient que un no està preparat per afrontar la mort de ningú i ni molt menys, si aquest algú és un fill. Seguidament ha volgut deixar clar que la mort forma part de la vida, encara que això no ens agradi.

A més, Paz Padilla ha dit que aquest procés és una cosa que tots acabarem patint en algun moment i ha dit que a la seva manera de veure, els pares del jove no s'acomiaden avui d'ell, perquè aquest comiat el porten fent des de fa molt temps enrere, quan Álex va emmalaltir.

Paz Padilla, molt crítica amb els fotògrafs

La presentadora també ha tingut paraules contra els fotògrafs que es troben fent el seguiment a Ana Obregón i Alessandro Lequio, per aconseguir les primeres fotografies dels pares després d'aquest terrible succés. Sorprèn molt aquesta crítica, alhora que està donant pas a Laura Fa, aquests dies exercint com a reportera del programa a Barcelona i que es troba fent el seguiment als pares d'Álex.


Comentaris

envia el comentari