Les paraules d'Antonia Dell'Atte que deixen clar com era Álex Lequio

La model italiana mostra el seu suport i afecte en els pitjors moments d'Ana Obregón

Antonia Dell'Atte en la inauguració de 'Seven Pines'. Eivissa, 2 de juny de 2018
Antonia Dell'Atte publica un preciós missatge en record a Álex Lequio | Catalunya Diari

Antonia Dell'Atte i Ana Obregón no van tenir una bona relació des que Alessandro Lequio va decidir separar-se de la italiana quan Ana va arribar a la seva vida. Corrien els anys 90 i Antonia va començar una guerra mediàtica contra aquella que li havia 'pres' al seu marit, uns retrets que van arribar a la seva fi en el mateix moment en què la relació entre Alessandro i Ana va acabar.

El temps va anar posant calma entre les dues i van passar pàgina d'aquests moments de les seves vides. Ara, el difícil moment pel qual està passant Ana Obregón després de perdre al seu fill Álex a conseqüència d'un càncer, ha fet que Antonia Dell'Atte mostri tot el seu suport i afecte a l'actriu.

Mitjançant el seu compte d'Instagram la italiana ha publicat un preciós missatge en record de l'Àlex: «13 de maig... Mare, Mare de Déu de Fàtima. Mare de totes les Mares, acull en els teus braços Álex, germà del meu fill Clemente! I no ens abandonis, sobretot a la seva mare Ana i el seu pare Alessandro... Com plom és el cel ara, quant de dolor i quantes penes i sofriments. Déu no t'abandonarà mai i et protegirà allà on estaràs. Descansa en Pau, bellíssim Álex» escriu al costat d'un vídeo en què apareixen imatges de la model i de la Verge, mentre sona 'L'Ombra de la Llum', de Franco Battiato.

Van ser precisament els dos joves, Clemente i Àlex, els qui van demostrar una gran maduresa en el conflicte entre les seves respectives mares, perquè va ser gràcies a ells que tant Antonia com Ana van aconseguir una reconciliació: «No som íntimes, no ens adorem i no ho fem tot juntes, però ens portem molt bé. La nostra és una reconciliació de veritat» explicava Ana Obregón en aquell temps.


Comentaris

envia el comentari