Ana Obregón respira tranquila després d'un any

Primeres paraules d'Ana Obregón després de la mort del seu fill Álex

L'actriu ha acompanyat sempre al jove en la seva lluita contra el càncer

Ahir va ser el pitjor dia de la vida d'Ana Obregón i Alessandro Lequio a causa de la mort del seu fill, Álex Lequio, que portava dos anys batallant contra el càncer. El jove de 27 anys ha perdut la vida, però ha mantingut un somriure intacte fins al final. Ara la seva mare ha volgut retre-li un petit homenatge a les xarxes socials.

Ana Obregón està totalment devastada després de perdre el seu fill, amb el qual ha lluitat contra la malaltia fins a l'últim dia de la seva vida. L'actriu ha reaparegut aquest matí per transmetre un emotiu missatge i recordar el seu fill amb l'etern somriure que sempre tenia.

L'homenatge d'una mare devastada al seu fill

La mare d'Álex Lequio ha publicat al seu  Instagram una tendra imatge dels dos, amb un missatge: «S'ha apagat la meva vida».  Aquest ha estat el primer missatge públic de l'actriu després de la trista mort del seu fill. El jove sempre serà recordat com un guerrer, que mai es va rendir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Una mare exemplar

Ana Obregón ha passat aquests dos anys acompanyant al seu fill i cuidant-lo a cada moment. A part de ser una mare exemplar, també s'ha convertit en una autèntica lluitadora, capaç de remoure el món pel seu fill.

En els últims mesos, precisament, s'havia desplaçat fins a Barcelona, on Álex Lequio estava rebent un nou tractament a la clínica Quirón per superar la malaltia. Obregón no ha deixat de rebre milers i milers de mostres d'afecte, així com el suport de molts dels seus amics, que han volgut fer-li costat de manera virtual, ja que donades les circumstàncies de país, no s'han pogut desplaçar a donar-li el condol.

L'última imatge pujada al seu Instagram deixa molt clar la gran unió que tenien tots dos, una excel·lent relació i mútua admiració. Ara Ana Obregón plora al costat de les seves germanes, Celia i Amalia, intentant fer el dol més suportable unides.

Malgrat que en cap moment es va informar del mal estat de salut d'Álex Lequio,Ana Obregón havia suspès feia poc el seu últim projecte professional, ja que no volia separar-se del seu fill ni un sol moment. El llegat que deixa Álex és digne d'admirar, un jove somiador i emprenedor que mai ha deixat de treballar mentre lluitava contra el càncer.