YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

👉 Pere Aragonès, més a prop de ser president: la CUP avala la seva investidura

Alessandro Lequio parla per primera vegada després de l'adeu al seu fill Àlex

El pare del jove el recorda amb unes emotives paraules a les xarxes socials

Alessandro Lequio i el seu fill, Àlex Lequio, en una foto publicada a les xarxes socials
Alessandro Lequio s'acomiada del seu fill amb un emotiu missatge | Instagram

Per molt que els metges expliquessin fa unes setmanes a Alessandro Lequio i a Ana Obregón que havien de preparar-se per al pitjor, el dur cop que ha suposat la mort d'Álex Lequio és quelcom mai podran superar. Anys lluitant contra una implacable malaltia que jugava amb ells donant-los esperances però que finalment li ha costat la vida amb tan sols 27 anys.

La notícia va commocionar tots els mitjans de comunicació i aviat van començar a arribar missatges de suport i afecte per la família, que a més no podran rebre les abraçades dels seus estimats a causa de la pandèmia per la qual estem passant.

Devastadors moments que són evidents mitjançant les publicacions que la gent més pròxima a la família ha compartit a les seves xarxes socials, especialment el missatge que Ana Obregón publicava al seu compte d'Instagram i que deixa clar el seu dolor: «Es va apagar la meva vida», escrivia l'actriu. Una frase curta però carregada de sentiment.

Alessandro Lequio també ha volgut acomiadar-se otiu missdel seu fill amb un ematge: «Et trauré fora de bosc però, mentrestant, recorda que sempre seràs la meva llum i el meu centre, fins a l'última bala. Ser el teu pare és l'honor més gran. Que Déu et beneeixi, Álex», eren les sentides paraules del col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' al seu compte de Twitter.

A més també ha compartit una publicació de Facebook de l'International Collegue Spain, centre on va estudiar Álex: «En memòria d'Álex Lequio, una persona increïble, amable i inspiradora de la qual estem molt, molt orgullosos. Els nostres pensaments i tot el nostre amor per Ana, Alessandro i la família. Sempre estaràs en els nostres cors».


Comentaris

envia el comentari