Pell de gallina: El condol de Pablo Casado a Ana Rosa

El polític ha emocionat amb les seves paraules a la presentadora

Pablo Casado donant en directe el condol en directe a Ana Rosa Quintana per la mort d'Álex Lequio.
Pablo Casado ha donat el condol a Ana Rosa Quintana | Telecinco

Ahir coneixíem que s'havia produït la mort d'Álex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, als 27 anys. Una mort la seva, provocada pel càncer contra el qual havia estat lluitant dos anys, que ha commocionat a gran part del país. Per aquest motiu, en mitjans de comunicació i en xarxes socials la seva pèrdua ha donat lloc a la mostra d'una infinitat de mostres de condol.

Precisament aquest matí, Ana Rosa Quintana ha volgut començar 'El programa d'AR', on col·labora habitualment el pare del jove mort, mostrant el seu dolor i el de tot l'equip per tot el que ha passat. I ho ha fet amb un emotiu discurs que ha volgut concloure, entre llàgrimes, amb un missatge dirigit als progenitors d'Álex: «Ana, tu sempre vas estar al seu costat i li vas dedicar tota la teva vida. Alessandro, company, l'estimaves tant ... No sé quan podrem abraçar-nos, però us faré l'abraçada que ara no podem donar-vos. Quedem-nos amb el record perquè, com deia Umbral, 'és viu en mi el que és viu de tu, el record'».

Ella s'ha mostrat molt compungida i així ha estat també quan ha rebut el condol en directe de Pablo Casado, líder del Partit Popular. I és que aquest, que ha estat entrevistat per l'esmentada presentadora a través d'una trucada de vídeo, ha volgut començar la seva intervenció mostrant el seu condol tant a la família d'Álex com a tots els companys del pare d'aquest.

Així, el dirigent polític ha manifestat: «Sento molt la mort del fill del vostre col·laborador Alessandro Lequio. Ahir li vaig donar el condol a ell personalment i ara vull fer-ho extensible a tot l'equip».

Quintana no ha dubtat a agrair aquestes paraules del seu entrevistat exposant: «Gràcies, perquè estem tots commocionats».


Comentaris

envia el comentari