Álex Lequio durant l'esdeveniment 'The Petite Fashion Week' a Madrid

Les 3 empreses d'Álex Lequio i el seu gran fracàs empresarial

El jove comptava amb una capacitat d'emprenedoria innegable

Si hi ha una notícia de la premsa de cor que segueixi avui sent protagonista de l'actualitat és la mort d'Álex Lequio, als 27 anys per culpa d'un càncercontra el qual ha estat lluitant durant dos anys.

És notícia des de les primeres paraules de la seva mare, Ana Obregón, fins als nombrosos missatges públics de dolor de la seva família o fins i tot els condols que han mostrat cares conegudes, molts d'ells amics del seu pare, Alessandro Lequio.

Des que va ser un nen, donada la fama dels seus progenitors, Álex era conegut pels ciutadans del carrer. No obstant això, molts d'ells no sabien que ell, que es va llicenciar en Filosofia i Ciències Polítiques, s'identificava per la seva capacitat d'emprenedoria. Bon exemple d'això és que, a la seva curta edat, tenia tres empreses així com algun fracàs empresarial a l'esquena.

Els negocis d'Álex Lequio

Segons les últimes dades ofertes per mitjans de comunicació com 'Vanitatis', el fill d'Obregón comptava en aquests moments amb tres empreses que li havien permès anar aconseguint bona posició i grans resultats. Empreses que, majoritàriament, havia posat en marxa de la mà del seu inseparable amic i soci Nacho Fernández:

  • Polar Marketing Solutions SL. L'any 2015 va ser quan es va crear aquest negoci, que ve a ser una agència de màrqueting digital que està centrada, fonamentalment, en el món del 'lifestyle' i de l'oci. Amb la mateixa va aconseguir una important cartera de clients i ja havia aconseguit ingressos que superaven el milió d'euros.
  • Blend Solutions SL. Al costat de Fernández, el 2016 va posar en marxa aquesta altra empresa que estava dedicada a la venda de rellotges per Internet. No obstant això, sembla que fa temps que no compta amb cap activitat, tot i que la seva web segueix en funcionament.
  • Celebriteat Solutions SL. és l'última companyia que va decidir crear Álex Lequio al costat del seu esmentat amic. L'objectiu de la mateixa és, sobretot, donar-li forma a una app anomenada 'Celebrize', que persegueix 'oferir' el servei d'influencers a tota classe d'empreses que vulguin que ells promocionin els seus productes o serveis.

D'aquestes tres empreses, cal exposar que Blend Solutions SL sembla que va ser un dels fracassos d'Álex. Encara que no va ser l'únic doncs, pel que sembla, durant uns cinc mesos ell i Nacho van estar al capdavant de la companyia Lienzos y Dardos Ibérica SL. l'any 2018, però el resultat no va ser el que esperaven i van abandonar la mateixa.

Uns fracassos que són gairebé inevitables per a qualsevol emprenedor i que no van evitar que el jove Lequio continués endavant amb els seus projectes i iniciatives, amb les quals anava aconseguint grans fites que cal reconèixer.