El trist funeral que tindrà Álex Lequio en ple estat d'alarma

El jove de 27 anys va perdre la vida aquest dimecres

Álex Lequio durant l'esdeveniment 'The Petite Fashion Week' a Madrid
El funeral d'Álex Lequio haurà de ser molt íntim | Catalunya Diari

Segons informa el mitjà 'Vanitatis', Álex Lequio descansa al Tanatori de Sancho de Ávila, a Barcelona, des d'on serà traslladat aquest divendres 15, a les 08:00 hores.

No hi ha previstes cerimònies ni visites a la sala de  vetlla, on es troba envoltat de la família més propera al jove tristament mort per una malaltia greu. El citat mitjà afegeix que no hi haurà funeral, almenys a Barcelona.

Serà traslladat aquest divendres

«El mort surt demà, a les 8 del matí, no sé si en direcció al cementiri o al crematori», indiquen a 'Vanitatis'. Afegeixen que no hi haurà sala i no es permetrà que la premsa, ni els assistents puguin acostar-se als familiars propers.

No es coneix encara si la família del jove mort traslladarà al jove a Madrid, d'on era natural, encara que és possible que així sigui i li donin descans en un crematori o cementiri de la ciutat.

Ja que ens trobem en Estat d'Alarma, sobretot a Madrid i Barcelona que continuen en fase 0, no estan permeses les vetlles. Des del passat 21 de març els tanatoris de Barcelona es troben tancats i tan sols es permet l'accés a un màxim de tres persones per mort, sempre que les causes de la defunció no hagin estat per coronavirus.

Però el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequiono ha mort pel virus, sinó per una malaltia greu de llarga durada contra la qual portava lluitant des de feia dos anys. Pel que és molt probable que els seus pares puguin acompanyar-lo. Recordem que si hi ha mort per coronavirus, ningú pot estar present.

Només podran estar tres persones al tanatori

Tan sols tres persones són les que poden romandre al costat de la víctima. A més, no es troben en una sala ordinària de tanatori, sinó que es troben en una sala condicionada del mateix centre de defuncions.

Així, els familiars no poden rebre visites, com apunta 'Vanitatis'. Però sí que està permès que rebin missatges d'afecte i els condols mitjançant flors. El jove de 27 anys es trobava ingressat a l'Hospital Quirón des de feia diverses setmanes, on havia tornat per rebre tractament a causa de la seva malaltia.

Un discret acomiadament

Ana Obregón, la seva mare, no s'ha separat del seu fill des de l'inici de la llarga lluita que va dur a terme Àlex. El compromís d'estar amb el seu fill va portar a l'actriu a suspendre la funció que tenia prevista per aquest passat 10 de maig i des que va ingressar a l'hospital de Barcelona, la seva mare ha dormit amb ell a l'habitació, no deixant-li ni un instant sol.

El seu pare, que resideix a Madrid amb la seva dona i filla, s'havia traslladat a Barcelona en els últims dies, per donar-li forces al seu fill, segons el citat mitjà.

Les germanes de l'actriu, Celia i Amalia, tampoc es van separar d'ells i no han volgut deixar sola a Ana durant aquests difícils moments. Malgrat això, les restriccions impedeixen que les dues germanes puguin estar presents al tanatori.

Ana Obregón va enviar un missatge de pessimisme que va impactar a tots els seus coneguts, que deia: «S'ha apagat la meva vida». Eren les paraules escollides per la mare del jove per acomiadar-se d'ell a través de les xarxes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es va apagar la meva vida.

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el


Comentaris

envia el comentari