Dures crítiques a Belén Esteban per la seva reacció a la mort d'Álex Lequio

Tots els col·laboradors de 'Sálvame' es trobaven desolats davant la trista notícia

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban guarda silenci davant aquesta tràgica mort | Telecinco

'Sálvame' començava el programa d'ahir, dimecres 13 de maig, amb la trista notícia de la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Àlex Lequio, després de dos anys lluitant contra un càncer. La commoció per la notícia era evident en tots els col·laboradors del programa, que van mostrar la seva pena pel que havia passat i van enviar tot el seu afecte i suport a la família.

Chelo García Cortés relatava amb la veu trencada el que havia passat, mentre a Carlota Corredera els ulls se li començaven a omplir de llàgrimes. Vam veure un Kiko Matamoros compungit per la bona relació que l'uneix a Alessandro Lequio i a una María Patiño confessant que era coneixedora del trist desenllaç fa dues setmanes, i per això va enviar un missatge al col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' per fer-li arribar el seu afecte.

Sense paraules de Belén

Tots i cada un dels presents i absents ahir al programa es van mostrar desolats i sorpresos per la mort d'Álex, però el que més ha cridat l'atenció ha estat el silenci de Belén Esteban.

La col·laboradora segueix confinada a casa seva i des d'allí connecta amb el programa per realitzar la seva secció 'Les receptes de Belén'. A més, està molt activa en les xarxes socials on aprofita per enviar tot el seu suport al col·lectiu sanitari -al qual pertany el seu marit- en la lluita contra la Covid-19.

No obstant això, res ha publicat en relació amb la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. Ni un missatge de suport o afecte, tenint en compte que Alessandro va ser el seu company de feina durant la seva etapa a 'El programa de Ana Rosa'. Tot i que no guardaven una excel·lent relació, un cop dur com suposa la pèrdua d'un fill sembla no ser suficient per mostrar els seus respectes.

L'última publicació que Belén Esteban va pujar a les xarxes va ser per la celebració del dia de la mare amb una foto d'ella i la seva progenitora en el casament amb Miguel. En els dies anteriors va ser el seu pare el protagonista d'una altra de les seves publicacions amb motiu de l'aniversari de la seva mort

Aquest matí de dijous, la col·laboradora ha compartit una 'story' a Instagram on ensenyava una nova recepta de xurros, segurament per la seva secció a 'Sálvame'. Però ni rastre d'una reacció per part seva, ni en xarxes ni públicament, davant la mort d'Álex Lequio.


Comentaris

envia el comentari