Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El rei Felip i la reina Letícia al funeral de la infanta Pilar a l’Escorial de Madrid (29-01-2020)

Felip i Letícia, molt tocats per la mort d'Álex Lequio, parent seu

El jove era rebesnet dels reis Alfons XIII i Victòria Eugènia

El rei Felip i la reina Letícia al funeral de la infanta Pilar a l’Escorial de Madrid (29-01-2020)
El jove era rebesnet dels reis Alfons XIII i Victòria Eugènia | GTRES

Álex Lequio, mort aquest dimecres als 27 anys per culpa d'un càncer, descendeix d'una família de reis, els Borbons.  Tant el rei Felip  com la reina Letícia, parents del jove, han quedat molt tocats amb la pèrdua del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. Álex era rebesnet d'Alfons XIII i Victòria Eugènia, avis del rei emèrit.

El jove pertanyia a la branca dels  Torlonia. La  infanta Beatriu, filla gran d'Alfons XIII, va tenir una gran família al costat d'Alessandro Torlonia, V príncep de Civitella-Cesi.

Descendent dels Borbons

Com que Alessandro no pertanyia a una  Casa Reial regnant, Beatriz va renunciar als seus drets successoris, tot i que la infanta va arribar a ser la segona en la línia per darrere del seu germà Joan, després de les altres renúncies dels seus germans homes.

Beatriz i Alessandro Torlonia van tenir quatre fills. La major d'elles és Alessandra, o Sandra, àvia d'Álex, que va morir el 2015, cinc anys abans que el seu nét. Alessandra es va casar amb el comte italià Clemente Lequio, amb el qual va tenir dos fills: Alessandro Lequio, i Desideria, qui està casada amb l'italià Oddone Tournon i té dos fills, Giovanni, de 28 anys, i Giorgio, de 25.

Els germans d'Álex Lequio

Alessandro Lequio és pare de tres fills de tres relacions diferents: el més gran és Clemente, fill també d'Antonia Dell'Atte i DJ; el segon, Álex, nascut de la seva relació amb Ana Obregón, i la tercera, Ginevra, del seu matrimoni amb María Palacios. Álex, doncs, tenia dos germans: Clemente, amb el qual no es va relacionar durant anys donada la mala relació de les seves mares, i Ginevra, la nineta dels seus ulls.

Geneològicament, Álex pertanyia a la mateixa generació que Elionor, Sofia,Froilà,  Victòria Frederica i els germans Urdangarin, ja que tots són rebesnéts d'Alfons XIII i Victòria Eugènia, pel que són cosins, això sí, llunyans.