L'èpica hòstia de Rosalía que ha fet esclatar de riure tots els fans

La mateixa artista no podia ocultar el riure

Rosalía actuant a l'escenari
Rosalía està molt present a totes les xarxes socials de moda | CatalunyaDiari

Des que es va iniciar el confinament a la majoria de països del món, els artistes han hagut de buscar altres maneres de seguir entretenint els seus seguidors mentre no poden tornar als escenaris.

Rosalía ha estat una de les cantants més actives a les xarxes. La catalana està passant la quarantena als Estats Units,on es trobava treballant quan el país va tancar les fronteres.

Rosalía revoluciona 'Tik Tok'

L’artista ha aprofitat aquestes setmanes per unir-se a ‘Tik tok’, l’aplicació més de moda entre els joves. Entre els seus vídeos, la catalana ha ensenyat als seus seguidors una nova habilitat desconeguda: muntar en monopatí.

L’artista es mostra casual com una ‘skater’, tot i que no és cap professional. Mentre menja crispetes, es maquilla, toca el piano i fins i tot ensenya un pit, Rosalía no pot evitar riure’s d’ella mateixa durant tota l’escena.

@rosalia♬ sonido original - rosalia

I és que cap al final del vídeo es pot veure com la cantant aterra a un sofà i acaba al terra amb els peus amunt, però sempre amb un gran somriure a la cara. L’artista segueix treballant en nous temes mentre comparteix la seva cara més humana en totes les xarxes possibles, i encara té temps de resultar polèmica amb una portada de revista o una simple fotografia a Instagram.


Comentaris

envia el comentari