Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalía en una imagen de archivo durante un acto en Estados Unidos

«T'has passat mil pobles». L'última foto de Rosalía que aixeca crítiques

Durant aquest confinament l'artista es manté molt activa en xarxes socials

Rosalía en un acte als Estats Units
Rosalía revoluciona les xarxes amb totes les seves accions | CatalunyaDiari

Rosalía  no deixa de ser notícia amb cada paraula que comparteix amb els seus seguidors. La cantant està acostumada que les seves publicacions arribin a xifres desorbitades pel que fa a les interaccions.

Durant aquest confinament Rosalía  es manté molt activa en xarxes socials, arribant a publicar nombroses fotografies sensuals, imatges de les seves 'looks' més estimats i fins a vídeos cantant karaoke  que han revolucionat les xarxes.

Tot i que gairebé sempre les seves publicacions són positives i  ben acollides pels seus seguidors, l'artista tampoc ha estat exempta de polèmiques, sigui pels vídeos on apareix o per la seva manera de vestir. Ara, ha estat la portada d'una revista  la que ha fet saltar les crítiques a les xarxes.

Rosalía, portada de la revista 'People' en espanyol

La revolucionària artista urbana va ser la portada d'aquest mes per a la revista 'People' en espanyol, una publicació que li ha fet molta il·lusió. «Ja ha sortit la revista 'People' en espanyol. Moltes gràcies per fer-me portada. És un honor» escrivia l'artista a Twitter.

El que probablement no s'esperava Rosalia  és que la portada no fos rebuda pels seus seguidors amb la mateixa il·lusió, sent acusada per molts usuaris d'haver-se excedit amb el Photoshop.

A la portada, la catalana apareix molt sensual lluint un elegant vestit negre, el qual acompanya amb una abundant i llarga cabellera ondulada semirecollida i les seves característiques ungles de gel. Fins aquí tot correcte i habitual en la jove artista.

Un to de pell massa diferent

No obstant això, l'objectiu de les crítiques en aquest cas va ser la pell de Rosalía, que presenta un to molt més fosc de l'habitual. Tot i que és possible que la catalana hagi passat una tarda en un 'solàrium', la majoria dels seus seguidors han notat una diferència massa notable amb el seu to de pell natural.  Així, l'han acusat de 'blackfishing',  una tècnica que utilitzen les celebritats per intentar semblar negres. 

Algunes de les crítiques han estat molt dures amb comentaris com «tia, t'han deixat fatal», mentre que altres han optat pel fum per mostrar la seva disconformitat amb la fotografia. «És el procés invertit de Michael Jackson: de blanca a negra» assenyalava un usuari.