YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Veu la llum un possible romanç secret entre Joan Carles i la germana de la reina Sofia

El monarca no deixa de sorprendre amb la seva família

La reina Sofia i la infanta Irene de Grècia en la 31ª edició dels premis pintura BMW a Madrid, el 25 d'octubre de 2016
Veu la llum un possible romanç secret entre Joan Carles i la germana de la reina Sofia | CatalunyaDiari

La monarquia espanyola segueix veient com, gairebé dia rere dia, van acumulant-se els escàndols i les notícies relacionades amb la vida personal de la majoria dels seus membres. 

El rei Joan Carles és un dels més perjudicats per totes aquestes notícies, ja que la seva imatge ha empitjorat molt en els últims mesos, fins al punt que el seu fill, Felip, va haver de retirar-li la seva assignació pressupostària personal i va haver de renunciar a l'herència del seu propi pare pels escàndols de la seva fortuna en països estrangers. 

Ara, el rei emèrit torna a ser notícia però ho és de nou per la seva vida sentimental, o més aviat, pel seu passat amorós. La periodista Pilar Eyre, experta en temes sobre la Corona, ha revelat a la revista 'Lecturas' que al rei Joan Carles i Irene de Grècia, germana de la reina Sofia, els uneix més que una simple relació de parentesc. 

Irene de Grècia, un nom més a la llista sentimental de Joan Carles

Segons la periodista, quan Joan Carles era jove i estava buscant una esposa entre la reialesa i noblesa europea, va ser Irene de Grècia, i no Sofia de Grècia, sobre qui va posar els seus ulls.

De fet, la mateixa Irene hauria estat il·lusionada per aquesta idea, però finalment el rei va casar-se amb Sofia. De moment no se sap què va inclinar la balança, però el que està clar és que aquesta revelació ha deixat sorprès tothom, fins i tot la seva família, que probablement desconeixia aquesta història. 

Per ara, i a falta de conèixer més informació sobre aquest fet, el passat sentimental de Joan Carles no deixa de fer-se cada cop més gran i d'incloure cada cop més protagonistes. 


Comentaris

envia el comentari